Mihajlović: Poziv na ubistvo Vučića u predizbornom spotu

Ostavite komentar


  1. Ko? Gde? i Kada je pozivao na ubistvo voljenog vodje. Jeste da bi bez njega SNS bio niko i nista, ukljucujuci i doticnu, ali nikad nisam cuo da neko poziva na njegovu likvidaciju. Gospodja bi trebala da imenuje vinovnika kako bi policija mogla da intervenise.

    1. Poznato je da je gospodja drska, ali je ovim pokazala da je ista kao i svi predsednikovi poslušnici i da nema mozga. Nije se nesto narod dojmio hapšenjem američkog marinca i ostalih stranih državljana, pa treba izmisliti nešto novo. Gospođo, nije vam rejting kao što ste očekivali, pa ste prolupali. Sve ima svoj kraj, pa i vi iz SNS. Nećemo vam ništa zaboraviti.

  2. Čudi me malo ova izjava. Srbi su poznati po bolećivosti prema onima koji su ometeni u razvoju a ova gospođa pronašla da ih ima i koji bi takve ubijali. Što reče čovek- Ko? Gde?

  3. Hajde,ti,lijepa gospodjo iz (neprijateljske) Trilaterale,ne budali: da je bilo i malo istine u dosad preko 75 izmisljenih i najavljenih smrtnih pretnji tom nekom vasem plasljivom i placljivom vodji – u cemu je,s takvim najavama,prednjacio onaj dozlaboga nasekirani Dragan J. Vucicevic iz Informera (kojeg je javni tuzilac trebalo,kada bi postojao i kada bi,ako i postoji, obavljao svoju duznost kako valja, bar 10 puta da optuzi za teska krivicna djela za tesko ugrozavanje javne bezbjednosti i drzave i izvede na optuzenicku klupu),on bi,dakle,taj vas vodja,dosad bar deset puta i bio ubijen!Ali,hvala velikome Bogu,nije!Nego je uvijek,hvala Visnjemu, ostajao ziv i zdrav,pa i poslije onih vjesto postavljenih citavih brda bombi,dugih cijevi i drugog teskog naoruzanja,lukavo namjestenog za njegovu likvidaciju u Jajincima!Eto,dakle,Trilaterarko Mihajlovicka,obrisi lijepo krupne nezadrzive suze i pjevaj: I ovog puta ce,garantovano,ostati ziv!Nece mu faliti ni dlaka na glavi!Tim prije sto je,eto,zavjera otkrivena i od tebe jasno objasnjena!A,da ce izgubiti izbore u Beogradu,to mu,mnim,ne gine!Niti mu,tun,iko moze pomoci!Ali,eto velike,pri tom,utjehe i za njega ibza Vas licno: sta su to izgubljeni izbori u Beogradu naspram sigurnog i srecnog ovozemaljskog zivota!Dakle,nemojte unaprijed,a nije ni zdravo,brez veliki razlozi,suze roniti i,kao neka crna zlokobnica,oplakivati zivoga covjeka, kojemu ne prijeti nikakva opasnost do sudnjega dana!

  4. Gospoja Ministarka,bilo bi lepo,da objasnite i imenujete,koji to ljudi iz opozicije,i koji spot poziva na ubistvo Vucica,posto je Pamet odavno pozelela Srbima „Laku noc“!Sto se tice ubistva Premijera Djindjica,koliko se secam,vasi celnici(seselj,nikolic,vucic i ostale „intelektualne gromade vaskolikog srpstva“su najavljivale ubistvo,a bogami i likovale zbog toga!!!!

  5. Zaista je kriminalna radnja pozivati na ubistvo bilo koga, pa cak i Vucica.
    Ako nesto tako postoji, onda pocinioca pretnje treba strpati u zatvor, cak iako se mozda sali.
    Ipak , postoji tu mali problem.
    Tomislav Nikolic clan vladajuce sekte, bivsi predsednik ove prcije je javno pretio ubistvom Zoranu Djindjicu, premijeru drzave, koji je „sasvim slucajno“ odmah iza toga ubijen!
    Zar gospodja ministarka misli da smo svi izlapeli, kao , na zalost, vecina njihovih biraca?
    Kriminalce u zatvor….

  6. Ono kada ti naprednjaci pricaju o mrznji i da neko nema program.Ono sto ono rade oni pricaju da drugi rade jer napad je za njih najbolja odbrana.Ako neko mrzi onda ste to vi i nedopustate mogucnost drugog misljenja sto je katastrofalno u 21 veku!Niko ne poziva ni na kakava ubistva jer toga nam je dosta,to je Vucic dok se nije presvukao radio a sada mrzi sve koji njega ne podrzavaju a funkcije je podelio diletantima bez obrazovanja koji pune pre svega njegove a i svoje dzepove nasim novcem.

  7. Da li je ubistvo izgubiti izbore, ili se stručnjakinji opšteg znanja to pričinjava. Da li gubitak beogradske kase smanjuje mogućnosti Kvrgića, Kokeze, dragog bate i ostale bratije. Koliko ste naplatili više para za radove u Ruzveltovoj, Autokomandi, Slaviji, Brankovom mostu, fontani, jelki, ukrasima koji i dalje svetle. Nije ubistvo ako odgovarate za pljačku penzionera, već pravda. Da li vi gospođo trebate ceo život da budete ministar. Pa nije vam tata ostavio ovu zemlju. Vi ste „plavi preletačević“ i ponašate se kao janjičar ili bivši komunista. Smanjite doživljaj i snove.

    1. Pre svega, vrati uhapšenom direktoru železnice Jevtiću onih 10 hiljada evra pa onda brani voljenog vođu.

  8. A tuneli??!! A, gospo ministarko? A šleperi udariše u plafon tunela, a KAKO VI TO RADITE PROJEKTE GOSPO DRAGA, I KAKO KONTROLIŠETE PROJEKTANTE KOJI NEZNAJU NA KOJOJ JE VISINI GORNJA KOTA ŠLEPERA. Uradite najpre svoj posao , pa se tek posle toga prihvatite bezbednosti predsednika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.