Mihajlović: Priča o Rio Tintu se politizuje, građani treba da učestvuju u donošenju odluka

Ostavite komentar


  1. Kad su oni za bili sta pitali gradjane, pa ce sada.
    Moze zemlja da se okrene, ali oni ce terati svoje.
    Vesic je olicenje samovlasca!

  2. Изјавили сте и да се политизује прича о загађењу а имате податак струке о највећем загађењу у Европи наше три ТЕ (дугогодишњи ваш ресор) и услед тога о рекордној смртности од 17 умрлих на 100.000 становника на годишњем нивоу и сада треба да неко верује?

  3. Sad si za razgovor a premijerka je rekla narodu da je ta tema neupitna, znači svoje pravo da zaštitimo zemlju od raznih posasti moramo da tražimo na ulici u što većem broju jer tek onda ste spremni za dijalog

  4. Moze da obeca i kule i gradove, ali uvek slaze, kao za izgradnju tornja na bivsem niskom aerodromu ili da ce grad biti oslobodjen dugovanja zbog aerodroma,…

  5. Došlo je vreme da sam srpski narod neposredno odluči o svim zagađivačima od početka (Smederevo), pa preko minihidrocentrala i Borskog komplksa do Rio Tinta i Makiša. Batalite „javne rasprave“, to je farsa za malu decu i Vođine sledbenike, referendum pod posmatračkom kontrolom kako se opet ne bi izboksovala 70% „podrška“ Vođinomplanu o ekološkom uništenju Srbije sada i vo vijeka bez mogućnosti ispravke.

  6. Da, da, „politizovanje“. Po ko zna koji put.
    Svaki put kad neko nešto kaže što vam ne odgovara i savršeno dobro znate da je u pravu, odmah ispucavate svoju prastaru foru da je to „politizovanje“.
    Svako protivljenje vama i neduvanje u istu tikvu s vama za vas je uvek i samo „politizovanje“, „mržnja“, često čak i „neprijateljsko delovanje“ i slične debilnosti.
    Pa dosta bre! Umete li vi da smislite neku drugu foru?

  7. Secam se kako je jedna ministarka izjavils; MI cemo od pepela iz termoelektrana da pravimo sutoputeve; i stvarno su napravili,ali su predprosle godine morali da prave ponovo istu deonicu.

  8. Da čujemo cenu koštanja puta kroz Grdelicu. Od koje plate je kupljen stan u Londonu? Pa onda redom ……???????

  9. Stav Zorane Mihajilovic je poznat vec 20 god to i ptice na grani znaju. Z.Mihajilovic je sve unistila sto je zapocela kud ona hoda tu trava neraste VISE!!!

  10. Gde baš snadje nas ovo zlo od žene. Toliko zla i nelagodnost je nanela gradjanima Srbije da se ne mogu oporaviti za 100 godina. Nikako da objasni kako je poskupela taksa za obnovljive izvore energije za 500% od 1 januara o.g. Ona širi ovu propagandu protim mHE je hoće da radi vetroparkove zato što tamo ima interes.

  11. Pošto se potencira da su posle Termo elektrana individualna ložišta najveći problem.U tom slučaju je rešenje za neka urbana područja dosta laka: Subvencionišite priklučak na GAS ,a ne danam priključak naplaćujete prosečno 1000 euro.Imamo olakšice za automobile na elektro pogon? Zašto ne na priključenje GAS-a…? Jel opet problem Bajatović?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.