Mihajlović: Odgovorno tvrdim da je Srbijagas mogao mnogo bolje

Ostavite komentar


  1. Odgovorno tvrdi?
    Pa u SNS nisu ni čuli za reč odgovornost a kamoli za njeno značenje.
    Inače nikog a Mihajlovićke prve ne bi bilo više na političkim i bilo kakvim državnim funkcijama.

    1. Zorana Mihajlović trenira strogoću pokušavajući da uvede red kako to ona bezgrešna umišlka.Meta je bio Bajatović⁉️Javna je tajna da uporno pokušava da ugrozi nesmenjim Bajatovića pokušavajući da tu napravi mesto svom stranačkom kolegi i prijatelju Goranu Kneževiću iz Ztenjanina.Knežević se odlučio za mirniju varijantu u upravnom odboru….

  2. Naravno da uvek može bolje. Ali Bajatović zna mnogo više o trgovini naftom i gasom nego Zorana sa svojih 11 savetnika. A vidimo koliko je ,,unapredila“ resore saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture. Sve rokove i troškove je rekordno probila, a loš kvalitet i kašnjenja će mo plaćati doživotno.

    1. Bajatović za razliku od tebe ima dva fakulteta i nije mega-trend. Drugo, Bajatović svoju platu daje jednoj bolnici za majku i dete. Treće, platu je Bajatoviću odredila Skupština Koštunicina misleći da će njihov čovek biti na mestu direktora. To ni nedna skupština ne menja jer svi očekuju da će jednog dana biti oni. Bajatović ne može sam sebi da povećava ili smanjuje platu. Zato daje u humane svrhe, a to je više nego cela vlada što poklanja u humanitarne aktivnosti. Proverite i to je tačno. Jeste da je malo impulsivan i voli brze vožnje ali to je njegov stil života. Svoj posao obavlja besprekorno .

  3. Ko ne shvata tezinu cina drugarice Mihajlovic koja je, bez presedana isterala Bajatovica sa sastanka jer navodno „nije dosao sa saradnikom“, ne shvata nista u vezi sa Vucicevim sramnim potpisom na 16 tacaka u ovalnom kabinetu. Sve ce se uskoro videti.

    1. gospodine Jovan , Vucic je u Wasingtonu mogao da potpise da Srbiju deli na Istocnu i Zapadnu i ponovo niko nebi reagovao . Narod je se nalazi u ekonomskoj KOMI , zarobljeni su ekonomski kreditima i nemaju gde .# tek kada s ebude sprovele KOMPLETNA lustracija politicke mafije moci ce da s ekrene od NULE >> briga ovaj narod sto je za 8 godina spoljni dug sa 14 otisao na 32 miljarde eura , gradjani su ubedjeni da ih se to netice ,spoljni dug moze da ode na 50 miljardi i nikom nista ,tek kad budemo zaglavili u HiperInflaciju kao Venecuela shvatice sta se desilo .Strane fabrike ce tada plate isplacivati u eurima da bi obezbedile proizvodnju # niko nije postavio pitanje u javnosti gde je zavrsilo 5 miljardi eura kredita uzetih u epidemiji kovida . Ako kazu da su pomagali preduzeca , moguce je da je tacno ,ali to su iskljucivo preduzeca politicke mafije

  4. Lupila misnistarka iz partije koja postavlja vlasnika pečenjare na čelo EPS-a, čoveka koji je pare napravio valjajući kafu, pa postao keramičar na čelo BIA-e, a ministar odbrane pa unutrasnjih poslova a Stefanović koji ima završenu srednju školu eto trguje oružjem i sada ministru je tu gde ne bi smeo.

  5. Mogao je SrbijaGas i bolje da krade ,spostveno preduzece ,ja sam ubedjen da SNS moze bolje i vise ,zato vam kao disident dajem podrsku da pokazate da mozete bolje ### j a sam mislio da politicari treba da brinu o celom narodu , tek sad sam shvatio da , svako krade sam za sebe koliko god moze i da je cilj da se radnici dovedu u siromastvo da nemogu da disu (( sreca je za politicare sto ovaj Narod cuti ,odustsli su od demonstrracija odavno )) # kako da pozvas osiromasene gradjane na demostracije kad su dovedeni da nemaju ni internet # u pravu je Toma Grobar ( Toma Nikolic ) ovde je to jedini biznis u perspektivi 2 400 000 penzionera treba sahraniti u narednih 12 do 15 godina TO JE JEDINI BIZNIS koji nemoze da omane

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.