Mihajlović: Protesti ispred Skupštine – hvatanje za slamku političkog spasa

Ostavite komentar


  1. Verujte mi, nisam znala! Ni slutila nisam sta je pravi razlog! Ja sam mislila da su to pokradeni i falsifikovani izbori, korona i ukidanje vanrednog stanja zbog izbora, socijalna beda, jednopartijski sistem, brutalnost policije, blokada rada svih insitucija, nezaposlenost, diktatura jednog coveka, kakistokratija, ponizavanje gradjana, negativna selekcija, odlazak mladih iz zemlje…….Dobro je sto nam je ova lepa i elegantna gospodja objasnila! Da znamo i da ne budem u zabludi! Hvala joj od srca!

  2. „Nasilje nad demokratskim principima“ je jedina uspesna politika sns rezima koja se non stop sprovodi od 2012te godine.

      1. Misite na Djilasa?Zar stvarno mislite da narod nije provalio da su Djilas i Vucic ortaci?

  3. Sinergija ove zene i Danasa, jedinog dnevnog lista koga se usudjujem da citam, prerasta u patologiju na dnevnom nivou. Na isti nacin upokojeni B92 je za proteklih 400 dana objavio 430 clanaka o Novaku Djokovicu. Mislite o tome.

  4. Koliko je vama i Vucicu stalo „do gradjana“ videli smo prilikom slavlja SNS,organizovanja izbora, fudbalskih utakmica i teniskih meceva,kao i laziranih izvestaja Kriznog staba.Vucic vise ne uziva poverenje naroda,jer vas nije birao narod nego clanovi SNS,zato vam se i uvukao strah,pa ste se obrusili i na nevl

  5. Pokradeni lažni izbori to je zorana vaš rezultat. Nemate hrabrosti da izadjete pošteno na crtu gradjanin. Vi ste kamikaze koje nas vodite ka hirošima.

  6. Na kojim izborima je narod pokazao volju?Jel na onim gde se glasalo za dve crvene,ucenjeni zbog radnog mesta,uplaseni zbog dzipova,namestena izlaznost u zadnja dva sata,medijski mrak i manipulaciju?Jel vi to nazivate izborima i narodnom voljom?

  7. Ako se sami ne sklonite, lopovi, sklonice vas stihijski bes koji ste prouzrokovali svojom nekompetentnoscu, malverzacijama, lopovlucima, lazima, kradjom, verovatno i ubistvima. Sns ce bezati kao Jehovini svedoci uskoro.

  8. Biće pre da se vlast u Srbiji osvaja kupovinom glasova i falsifikovanjem…sram vas bilo!

  9. Gospođo Mihajlović: Vama je stalo do zdravlja građana Srbije do poslednjeg eura. Zašto niste objavili finansijski izveštaj o nabavci sredstava za borbu protiv Korone. Svima sem vama je jasno da su izbori pokradeni, kao i sve ostalo što je vama u rukama, zadužili ste stanovništvo Srbije da nam i čukun unuče neće moći vratiti dugove koje ste vi „naprednjaci“ napravili dobar deo trpajući u svoje džepove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.