Mihajlović protiv koalicije sa SPS-om: Dačić neće biti premijer

Ostavite komentar


  1. Narod se takodje nada da vi nikada vise necete biti ministarka jer ste nedostojni za bilo sto Srbija se stidi ovakvog zla.

  2. Tu ima sud šta da radi od 1988.godine do danas,imovina saveza kumunista,uzurpirana,iznajmljuje se ,privatizuje,sosijalisti u svakom mulju parazitiraju zadnjih 20 godina i bogate sa abnormalno.

  3. Da su samo 50 % izbori bili pošteni i da su svi mogli da budi po tv stanicama, ti i tvoj av bi imali istorijski gubitak. Pitam se dali vi stvarno mislite da ste pošteno dobili izbore, dali iole se malo stidite i imate obraza.

  4. Bogme Dačić vas lako može da ucenjuje, možda bude tražio da bude gradonačelnik Bg. E onda Beograđani pripremite kanapče.

  5. Kako ti kažeš Zorana…u tom slučaju SNS neće formirati vlast u Beogradu već SPS sa drugim strankama.

  6. Mislim da je jasno rekao koje su mu aspiracije,uostalom imali su zajednickog kandidata za predsednika.Koliko je SPS -ovaca glasalo za predsednim?

  7. Sada kada su izbori zavrseni ona pametna lovatorka ispade.Da je Dacic bio kandidat za predsednika,Vucic ne bih pobedio u prvi krug sa 59,5%.Kao sto je AV popularniji od svoje stranke,tako je i kod SPS-a.A sta bih bilo u drugom krugu ona to ne razume.Ovo je realno gledano.

  8. Statistika pokazuje,doprinos SPS u pobedi. Umesto da se zahvalitie(u ime SNS) na podršci, Vi kritikujete partnere. Svakako da novi (stari) predsednik Republike i te kako će proceniti i nagraditi rezultate.
    Na žalost,, Tebe, tu biti neće ( iskreno se nadam)

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 10

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.