Mihajlović: Protiv podele na izdajnike i patriote

Ostavite komentar


  1. Moj pok. kolega je pre nekoliko godina kazao: "Nedao Bog da nam vrate Kosovo." Tako i ja mislim. Zatrazite statisticke podatke i objavite nekoliko puta uzastopno zvanicne podatke, koliko dece imaju Srbi, ostali pravoslavci i katolici, a koliko dece imaju Siptari, Romi i muslimani u Srbiji. Najmanje 70% Srba ce se rasplakati kada to procitaju, osim onih najvecih "patrijota", koji bi poslali tudju decu u unapred izgubljeni rat.
    Boza Bogdanovic, Bor

  2. Nisi tako pricala dok SNS nije bio na vlasti za vas su svi bili izdajnici, ali izgleda da je samo sns i sps i vasi satrapi izdaju Srbiju i Kosovo.

  3. Bikli bi POTREBNO DA SE ISPRED SVAKE,,OBJAVE,,PODPREDSEDNIKA,sns, obaveznio napiše,,jedan od podpredsednijka,,najveće,,kooperative,Srbije,,.Koliko njih ćemo plaćati, dok se SE ako je ikako moguće,UOZBILJE,, ILI ĆE DA NAS SANKAJU I BEZ SNEGA,OVAKO,JEVANĐELIJSKI,POSVEĆENi,,..,,Pravednici,,. od juče,koji preferiraju kao mantru, da SVIM svojim,oponentima sopstvene,,ekskluzive,,preslikavaju,,. S KOG TO ,,PROZORA JE DO JUČE,.ADANAS POGOTOVO,SVAKI,NeSnsOvac, nazivana baš ovom mihajlovićevskom,retorikoim,,istom onom kojomse,,ponosno,,služi,Maja bavevina u Parlamentu,,Sreća,,po Mihajlovićku, pa nisu sve,,uši,,i,,refleksi,,glasača,,naštelovani na,,zvonce,,.Današnja glavna VEST TREBA DA JE DA JE,MINIMALNI PRIHOD,,U SRBIJE ISPOD POTREBNOG ZA PREŽIVLJAVANJA I BIOLOŠKI OPSTANAKAONA I DALJEO,,NAPORU, KADROVBIKA,JOJ DA,,REFORMIŠE,,SRBIJU,,,,SREĆOM, SU OVAKVI,RADNICI,, ,,TEK,,SADA PODELILI I 10%,,ZARADE,,. PO JEDNOM,,RADNOM,,MESTU,,. DA,,LIČE,,BAR PO TOME, NA,ONE ,,NIKAKVE,,IZ EU.,.

  4. Misterija je kako ova turbo narodnjacka i korupcionaska ministarka na ovom europejskom sajtu ima mnogo bolji tretman od njene LGBT sefice. Neko ovde ne poznaje europske standarde ili gradi neku nekretninu na divlje.

  5. Ja, vidi Zorana, jedva je prepoznah. Moram da primetim da je gospođa konačno našla odgovarajuću boju pudera koji pristaje njenoj boji kože. Svaka čast.

  6. Da li će gospođa Mihailovic isti kriterijum primeniti i na pripadnike opozicije što do sada nije viđeno!

  7. Gospođo Mihajlović, da vas podsetim, Vučić je taj koji se "lupao u grudi patriotske" u trenutku kada je za te ljude moglo mnogo više da se uradi, ali je zahvaljujući njemu i njegovim drugovima Dačiću, Nikoliću, Šešelju, Vulinu,…. i došlo do toga da je Kosovo izgubljeno. Vodili smo besmislen rat zahvaljujući njem i ostalima, besmislen jer je sada sve to i mnogo, mnogo više potpisao i potpisaće. Sada je ponovo doveden na vlast da se to stanje i ozvaniči. Amfilohije je čovek koji mi ni malo nije simpatičan, ali je rekao ono što je apsolutna istina i što je svakome ko želi da vidi jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.