Mihajlović: Protivnika Vučićeve kandidature ima i u SNS

Ostavite komentar


  1. Zeno bavi se svojim poslom koji neznas da radis da nemas jedan ledolomac u Srbiji nego narod non stop placa vase neznanje I stetu koju po zadatku obavljate za strance …!!!

  2. Zemlja u rasulu ekonomskom finansijskom investicionom narod najsiromasniji u evropi a ti o nekakvim sukobima u stranci , sram te bilo ..!!!

  3. Pa normalno je da ce veliki broj clanova SNS-a okrenuti ledja stranci koja je na umoru,oni su i prisli stranci zato sto su imali direktan interes .Bajka zvana SNS se privodi svom prirodnom kraju,pocela je sa sendvicima i besplatnim prevozom do konferencijskih sala ,zavrsice se u praznim dvoranama i bez sendvica.

  4. Pa Vi ste klasično preduzeće koje će se srušiti iznutra, šta je tu neočekivano. Prljav veš na sušenje i đubre iz kuće uvek neko mora da iznese napolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.