Mihajlović: Puna podrška Igoru Juriću i njegovoj fondaciji u borbi protiv pedofilije

Ostavite komentar


  1. Partijofilija je ipak kljucni problem Srbije.
    Marksofili su najopasniji od svih manijaka i to je dokazano kroz istoriju.

  2. Da li su Radikali svesni da su joj, poslednjim napadima u Skupstini, drasticno podigli politicki rejting i tezinu? Uspela je stoicki i na dostojanstven nacin da se suprotstavi primitivizmu.

    1. Samo primitivcima i osobama opsednutim kolicinom pudera na gdji Mihajlovic Radikali svojim „delovanjem“ mogu da podignu rejting doticne.

      1. Moguce je da ste u pravu? Verovatno Radikali preferiraju one „zarozane“, sa brcicima i bradom, dok im ispod pazuha viri „jagnje“? Neverovatno je da u 21 Veku nekome smeta to sto neko koristi puder, sti je uredan i voli lepo da se oblaci i izgleda. Ako bismo poalsnike posmatrali iz te obrnute ili izvrnute perspektive onda bi u Skupstini bili najlepsi Seselj i Vjerica Radeta..

  3. Kakve blage veze ima gornji tekst sa sa stvarnošću? Ili konkretno: kakve veze ima autoputevi i koridori,po Centralnoj Srbiji sa pedofilijom,kojom se ministarka za saobraćaj žali za nekog Jurića i njegove pedofilije ? Da li ona nastavlja nestručnost SNS kadrova,kao što je ministar Vulin za vojsku ili ona za saobaraćaj!?Nije svako ko maše štapom – dirigent! Broje43 piliće pre nego što se izlegli!

  4. „a pedofilija jeste vid seksualnog nasilja i uznemiravanja i najgrublje kršenje prava dece na normalan i dostojanstven život.“

    Nije. Čak ni ovo ne ume da ubode kako treba.
    Pedofilija je psihijatrijska dijagnoza. Ima i svoju šifru – F65.4. I sama po sebi nije kažnjiva. Ne postoji krivično delo pedofilije (što novinari i „novinari“ nikako da nauče)
    Ono što jeste kažnjivo to su ponašanja opisana u glavi 18 krivičnog zakonika sa kojima pedofilija može da ima veze, ali i ne mora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.