Mihajlović: Šešelj sprema neko zlo Vučiću

Ostavite komentar


  1. Bože dragi šta se ovo događa u zemlji Srba? Stalno neke pretnje A. Vučiću! Te nađeno oružje u Jajincima i na Novom Beogradu kao priprema za atentate na „Voljenog velikog Vođu“, te na Tpočiderskoj zvezdi hteli da ga smaknu Bentlijem, tu su i njegove lične kuknjave kako mu j život ugrožen ali on je hrabar i ne plaši se ničeg, pa onda priče Vulina da predesdnika posebno treba štititi, onda trubljenje u istu trubu i onog Stefanovića, pa priče da mu i CIA radi o glavi, sada ova blajhovna dama plaši narod za sudbinu AV Šešeljem itd. itd. Dokle tih priča -prestaćete i sami da verujete u njih a kamoli narod!

  2. A obojica nama čine zlo već tri decenije. Po navici, zaključci sa mega-sega i daj-dam „univerziteta“ uvek su falični.

  3. Ma ajde bas ga mrzi. Ne izgleda nam tako, vise lici na poslusnog sina, pozajmljenog na kratko Tomi a sada opet vracenog pravom ocu.

  4. Gdjica Mihajlović je zaboravila da je i njen predsednik bio deo, i to veoma bitan deo ekipe koja je „branila“ sve one koji više ne žive u svojim kućama. A ako bi stvarno i želeo da mu „nanese zlo“ dovoljno je da progovori o svim aktivnostima AV dok je bio radikalski jurišnik. Za ovo što radi u poslednjih nekoliko godina postoje druge institucije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.