Mihajlović (SNS): Hoće da zabrane SNS jer ne mogu da nas pobede na izborima

Ostavite komentar


  1. Ne zabranu gospođo Teilateralna, nego lustraciju ta sve stranke, partije i pojedince koji su učestvovali bezumlju devedesetih. Potražite reč u rečniku.

  2. standardna sns zamjena teza.koliko sam ja razumio opozicija planira da prvo pobijede sns na izborima i da tek onda kada budu na vlasti pokrenu postupak pred ustavni sudom da zabrane sve stranke koje su podržavale ubistva gradjana po Srbiji,ratne zločine i zločince,rasističku i fašističku politiku što sve sada rade stranke na vlasti,za srs nije potrebno ništa objašnjavati.

  3. Da li si ti pismena g/đo kao što nisi , kako izgleda.! Na skupu je rečeno:
    „..da će odmah po promeni vlasti biti pokrenut postupak pred Ustavnim sudom o zabrani rada Srpske napredne stranke, Srpske radikalne stranke i Socijalističke partije Srbije zbog svega što su učinili poslednjih 30 godina““.

  4. Draga Zoko, bez slobodnih izbora niko ne može da vas pobedi, a to se u politici zove diktatura. Ukinuti vas je trebalo još 6. oktobra i svima koji su se bavili politikom 20 godina pre toga ne samo zabraniti već i uhapsiti za zlodela prema ovoj državi i narodu. Ovako vam je dozvoljeno da nastavite sa zlodelima, a vi se svojski trudite.

    1. Naravno treba zabraniti i SPS i Palmu i Krkobabića i PINK i HEPY a lopove i lažove u zatvor

  5. Ministarka Mihajlović,hteli to da priznaju ili ne,je u pravu i to je realno stanje na političkoj sceni Srbije. Svašta će padati na pamet ljudima iz opozicionog bloka,samo da se dokopaju vlasti. Postavlja se pitanje,čak i da se dokopaju vlasti,sa kakvim programom?! Sa kakvim idejama?! U kom pravcu bi išla Srbija?! Prvo,sve smo to doživeli sa DOS-om,sto babica-kilava beba,a sastav SzS-a je još gori! Za još jednu takvu avanturu,Srbija nema vremena!

      1. Ovaj vaspitani +3 ga je očigledno koristio čim zna. Ne shvatam jedino zašto nam o tome piše…

  6. 1990 ovakve su sr nalazim u Agencijama ,,Srna I Zigolo ,, u Zemunu ,a sada su pod predsednik Vlade ,kakve to posledicu ima po gradjane ? I kakvim uzborima godina govori ? O uzborima gde je Milosevic poceo da dosage glasove 1 400 000 Gradjane Kim glasalo za Mklosevica ,protiv Milana Panics :))) smesno .Tako se nastavilo I 2000 godina e kada se umesala CIA i NATO I kupili sluzbu Bezbednosti .Ovo Dana’s je isto filijalu CIA kojom rukovodi Montgomery .# Narod nereaguje .3 godine drze ,,Premijerku ,, a da Niko nije rekao rec protiv nije.Kakvi su Srbi ,govori to sto joj ljube rule siromastvu zemlja ,za koji dinar .Ovaj narod nema licno dostojanstvo .I mene licno sudbina takvih Naroda vise I neinteresuje …..Mogu samo cinicno da podrzavati ovaj Rezim sa neke place u Brazilu :))) Svakog prema zasluzi .pa izvolite ,,bravo,. Srbi pa neka Vam komanduje ova gospoda

    1. Dajte obrisite ovaj nepismeni komentar, boli me mozak od pokusaja da razumem pisca.

  7. Borba protiv mafije je mukotrpan posao, nekada izgleda uzaludan, ali neophodan, jer jedino porazom mafije napreduje građanstvo (celokupno društvo) i daje se šansa boljitku (u Italiji npr. to traje decenijama ali pošten svet ne odustaje i tako država opstaje). Mi smo, za razliku od drugih zemalja, u težoj situaciji, mafija je preuzela državu i sve njezine institucije, gotovo u potpunosti. Pobediti takvo zlo je neuporedivo teže ali samim tim i neophodnije. Jedino udruženi građani mogu nešto da urade i počnu ponovo da grade pravnu državu …

  8. sa 2 400 000 penzionera : a treba napomenuti da ti , Novi,. Penzioneri 30 godina zapovijali Seselja Milosevica .ovoj zemlji nema spasa : Da nece Mazda ti penzioneri nesto da menjaju ??? Cekaju da umru I glasaju I glasove do smrti za svoke ,,Idole ,, –2 400 000 ljudi je to ! A NA izborima maksimalno izadje 3 miliona ! Znaci ovaj rezim je cementiran I omladini nema spasa sem Emigracija !!!! # disident u egzilu major Dimitrijevic

  9. Bolje bi joj bilo da resava probleme izltanja cisterni sa opasnim kiselinama sa pruga za koje je nadlezna, i da krpi rupe po putevima, i da sredjuje kataster, i sprecava divlju gradnju nego sto nam uskace u oci izmusljenim temama. I to svaki dan!

  10. Ocigledno da je doslo do nesporazuma usred sns prisluskivanja primedbi. Dakle – sns treba zabraniti jer je kriminalna organizacija, uz to na nesrecu nekoliko miliona – taj kriminal se odvija uz pomoc one poslednje bede, odnosno crkavice gradjana. Vi ljudima foslivno vadite hleb iz usta, samim tim se poigravate i njihovim dostojanstvom. Jeste da je to u citavom svetu u trendu (nekud periferno nekud jos izrazenije), ali svako treba svoje dvoriste da cisti, i stoga je defetizam osvescenih nas kolektivni zlocin!

  11. Toliko ste zasluzili za ovih sedam godina lazi i obmana a da ne govorimo o kradjama, da ce vas oduvati i pokret mladih gorana na sledecim postenim izborima. Vase vreme strahovlade ubrzano prolazi, necete vise moci da lazete i da kradete na izborima ( vasim izborima ), vase je vreme isteklo gosodjo ministarka ( Gospodja ministarka ), narodu ste vise „preklincili“ i obican svet ne moze vise ocima da vas gleda a posebno ovog vaseg „firera“ Aleksandra Vucica, rodonacelnika sigurne kuce za mafiju iz regiona, prevaranta i lazova nevidjenih razmera. A sto se zabrane stranaka poput SPS-a, SRS-a i vaseg SNS-a ( Stranka Nazadne Srbije ), to je trebalo da se dogodi odmah posle petog oktobra 2000-te, jeste malo kasno ali bolje ikada nego nikada, pa je red da malo ( malo duze ) boravite iza zatvora koje ste renovirali ili nameravate da renovirate o nasem trosku gradjana Srbije.

  12. Poštovana Prof. dr. Zorana Z.Mihajlović,
    niko neće da preuzme vlast bez izbora.Problem je što pod ovim uslovima izbore niko neće jer nema slobode medija i nema osnovnih uslova za odvijanje slobodnih i fer izbora.Spiskove biračke i da ne spominjem, to je tek sramota.Tako da ne brinite se ima vremena za izbore, vidim vama se žuri? Narodu se ne žuri, dosta je žurio, sad mora da razmisli malo.
    Drugo, jasno je rečeno da će se podneti zahtev Ustavnom sudu…
    Dakle ne zamenjujte teze.Ono što nije ovih dana rečeno ali jeste ranije je da će važan zadatak nove vlasti biti zakon o lustraciji kao i o korupciji od 1990 do danas.Mnogi su pokrali državu na ovaj ili onaj način i red je da se pre svega imovina vrati državi a lopovi gde god je moguće procesuiraju.Tako će recimo morati i neko sa budućim spec.tužiocem da porazgovara o Air Srbiji, Bgd H2O i ima toga ko pleve.Prijatan dan Zorana…

  13. Draga zorana stranku SNS koju nazivate pogrešno Srpska napredna stranka a treba Srpska nazadna stranka , treba zabraniti jer je puna lopova i lažova i bahati funkcionera ( kriminalac ) i što upropastila zemlju a Vucicu treba suditi zbog kršenja Ustava lazi i lopovluka kao i prodaje zemlje.

  14. na ovim nepoštenim izborima vas niko ne može pobediti. a da ste toliko sigurni u sami sebe ne biste vi blokirali medije i slali batinaše na izborna mesta. svima je jasno da neodoljivo podsećate na NSDAP.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.