Mihajlović (SNS): Poštujete volju građana iskazanu na izborima

Ostavite komentar


  1. Zorana. ti odlično znaš da to NIJE volja građana koji su poniženi i pokradeni ovakvim izborima.
    Ne sumnjaj u to da će te SVI vi odgovarati pred sudom kad tad, istorija nas uči da SVE dođe na naplatu.

    1. Gospodja je u PROBLEMU! Nije bas omiljena medju SNSovcima. Brine ona brigu da li ce je vodja opet postaviti za ministarku. A, bogami, svasta je radila i potpisala, pa joj nije lako. Sada mora na sve moguce nacine da dokazuje svoju posvecenost i odanost vodji. A i tu je konkurencija jaka.

  2. Volja građana je bila da su glas dali JEDNOM čoveku koji je dobio sam izbore da nije čak ni učesnik istih zbog funkcije koju obavlja, a NE njima 250 za koje i ne znaju imena. Paradox ludila u državi Srbiji.

    1. Volja DELA građana (2 miliona od 6.5 miliona sa pravom glasa). Za onih 4.5 miliona „preostalih“ se ne zna šta im je volja a šta nevolja a što je najgore ni oni to sami sa sobom nisu raščistili.

  3. Dok je zakucanih listi, gazite nas kao što je pretovaren kamion zgazio most na Kolubari i nabio ga u reku. Kada most izvučete iz mulja, tada ćete promeniti izborni sistem i ispoštovati volju naroda, a to znači nikada, jer onda ne bi ovi koji sada tamo sede uspeli da vide poslanički restoran.

  4. prema nekim izvorima SNS je dobio oko 1,5 milion glasova pa se trpalo lopatama da nakarikaju da su dobili više glasova nego na prošlim izborima i na taj način su i izlaznost podigli i potopili svu lažnu opoziciju ispod cenzusa.

  5. Otkud ti to da imate podrsku naroda.Kojeg naroda , pa da li je tebe sramota to sto pricas.Svesna si da su to namesteni, kupljeni i glaovi straha i beznadja.Cetiri miliona ljudi ne da vam glas ali manje zlo od toga narodu se gadite.Idite u nepovrat ionako znate da je vasa pobeda pad u ponor pun blata i nema te vode koja ce vas oprati od smrada u kojem se davite…

    1. Da,najbolja si da te gazda Paja smota u karantin…….lopuže jedne,doći će kraj.

  6. Ovi poslanici nisu izabrani mojom voljom vec manjinom birackog yela

    Tela

Ostavite komentar


Politika

Potvrda strateškog otklona od Rusije: Sagovornici Danasa o Vučićevoj tvrdnji da se sa Putinom nije čuo 2,5 godine 10

Potvrda strateškog otklona od Rusije: Sagovornici Danasa o Vučićevoj tvrdnji da se sa Putinom nije čuo 2,5 godine

Negirajući navode da je Srbija "trojanski konj" Moskve, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom nije čuo najmanje 2,5 godine od ruske agresije na Ukrajinu. Sagovornici Danasa tvrde da je odnos Vučića i Putina već duže vreme zategnut, te da se ovom izjavom potvrđuje strateški otklon od Rusije, kao i da je "kvaziruska pozicija" služila samo za zamajavanje proruskih birača.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.