Mihajlović: Srbija poštuje politiku Kine

Ostavite komentar


  1. Kako bi bilo da se odlepite od Kine i istočnih,,destinacija,pa da kao resorna Ministarka Povedete Računa o BGD, na H2O,I Kanalazacionim,,rešenjima,, pa JOŠ NETAKNUTOpitanje ,,V.I.P..,,naselja,, na IZVORIŠTU PIJAĆE VODE BEOGRADA NA TOJ,VEĆ,,ZABORAVLJENOJ,, LOKACIJI, A POSEBNO NAJNOVIJIM,IZUMOM,,TESLA GRADA,,, JEDNOG ,,ELITAŠKOG,,KONZORCIJUMA, na MAKIŠU u ZABRANJENOJ ZONI ZA BILO KOJE ,,GRADITELJSKE,,PODUHVATE,ZBOG POGONA ZA VODOVODSKO PREČIŠĆAVANJE I ODRŽAVANJE ZDRAVE PIJAĆE VODE CELOG GRADA,ILI VAM JE POTREBIT POSEBNI TELEPRONTER DA OBIĐETE SVOJ PLAĆENI I PREPLAĆENI ,,RESOR, S OBZIROM NA POSTIGNUTE,,USPEHE,, U EXRESORU A POSEBNO SADAŠNJEM,.ILI čekate za tu,,priliku,, i posebno obojeni Šlem, za uslikavanje,KOJI je ,SREĆOM,Plaćen OPET Iz onog zajedničkog,,Ćupa,,IZ koga ,,RUČICE,,NEVADITE DOK,,GARANTUJETE,KREDITE I NOVI,,VID,,NapreDNO sklopljenih,,ugovora,,.U Kini ovakvi,profesori,,na onakvoj ,obrazovnoj,,instiuciji,,srećom po Kinu,i,Ministri,,ovakvih,uspeha,, netraju ni dan..Na vreme ih,PRESKUPO PLAĆENE NAUČILE,,NEKE TAMO CRVENE KNJIŽICE,, I NJIHOVI,IMAOCI,.PA SE VIŠE NESAPLIĆU O ISTO KAMENJE.,.

  2. Jao podrske incijativi.Poklonila tepih!
    Sad ce iz Kine naruciti milijardu istih.Mogla je jedan prostrti u svom dnevnom boravku.Kako bi bilo da se ministarka pozabavi problemima sa fontanom i vidi koliko se zena moglo zaposliti u ruralnom podrucju za recimo €1800000

  3. Srbija će da služi kineskim interesima I e samo njihovim, do poslednjeg Srbina. Onda mogu da preuzmu šta ostane od teritorije koju delimo naveliko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.