Mihajlović: Šumarac zloupotrebio obrušavanje zgrade na Vračaru za širenje neistina

Ostavite komentar


  1. Cinjenice su vrlo jasne: dok je postojala IKS kao nezavisna institucija, zgrade se nisu urusavale. Onda je Zorana preuzela nadleznost nad IKS, a rezultat smo videli juce.

  2. Dok se ona nije pojavila na građevinskoj sceni, zgrade se nisu urušavale, postojala su pravila i propisi koji nisu SMELI da se krše… a sada… no comment

  3. Hoću da prof. Lutovac, prof. Šumarac i dr Đilas vladaju Srbijom i da sve pretvore u zlato, svilu i kadifu, kao u dobra stara vremena.

  4. Pogresna osoba na pogresnom mestu, bez tehnickog obrazovanja. Ne postujuci iskustva hiljade srpskih inzenjera , zajedno sa politickom klikom, uvela strane „strucnjake“ da grade nasu zemlju a rezultate smo videli svi. Unistila IKS forsirajuci partijske kadrove i dalje, drsko, ne prihvata ni jedan delic svoje licne odgovornosti za nestrucno, bahato, u svakom slucaju potpuno nekompetentno mesanje u buducnost zemlje i naroda. …ona ne sramota srpskih uspesnih generacija inzenjera koji su po svetu cesto gradili kapitalne objekte. Stidite se svi vi koji ste njoj i slicnima ukazali cast i poverenje…Sad se vidi gde smo stigli….

  5. Zaboravljate da se pre 10-15 godina, srušila ili urišila jedna kuća ili zid kuće, beše u Dubljanskoj ili nešto slično, ne sećam se ali ni tada kao ni sada niko neće odgovarati. Sve su ovo ispušene muštikle, trebaju nam potpuno novi ljudi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.