Mihajlović sutra otvara izložbu o novim projektima u infrastrukturi, prisustvovaće i Vučić

Ostavite komentar


  1. Sad vise nije dovoljno sta je rekla-kazala drugarica ministarka. Sad cemo jos da dobijamo nfo o njenim aktivitetima jedan dan unapred. Mogle bi posle i neka zabeleska a posteriori ?

  2. A ko će da ide u Palatu Srbija na izložbu, kome je to uopšte namenjeno?Da li ste vi normalni?

    1. Naravno da nisu normalni.
      Tu cinjenicu, nepotrebno, dokazuju svakodnevno.
      Izlozba projekata!!??
      To je primer kako debili shvataju termin izlozba.
      Prezentacija je rec koja vam je potrebna, a ne izlozba, nepismena marvo.

  3. Neka tom prilikom objasni narodu zašto nije istovremeno započeta cela prva deonica od Novog Beograda do Obrenovca , kada je ,, CIP “ detaljni projekat za celu deonicu završio još 2012 god. I kako je nekadašnja ministarka Prof.Dr Verica Kalanović dogovorila izgradnju ,, Moravskog koridora “, za 300 miliona evra manju cenu .

  4. Bolje bi joj bilo da ode u ministarstvo saobracaja da vidi ko prodaje dozvole ispod ruke i sto nema dozvola za neke zemlje vec 2 meseca kao da ste vratili Mrkonjica da upravlja ministarstvom i otima prevoznicima dozvole pa ih posle prodaje i deli na specijalni zahtev

  5. Da li su na izložbu pozvani:Milutin Mrkonjić,Velja Ilić,Mirko Cvetković,Mlađan Dinkić,Boris Tarić,Bivši direktori Koridora,CIPa,Koštunica,Živković,i mnogi drugi koji su imali velikog udela u projetu Koridora 10 i 11,auto puta Beograd-Čačak,Novi Sad-Šabac,obilaznice oko Beograda…….,ili samo oni koji su dovršili poslednje deonice?

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 10

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.