Mihajlović: Svaki dan demonstracija će doći na naplatu, imaćemo sve veći broj obolelih

Ostavite komentar


  1. Jedini način da to zaustavite je da smenite predsednika. Pa izvolite, pokažite vi da ste odgovorni, ako već po vašim rečima demonstranti nisu.

  2. Ma nemoguće. Pre mesec dana se na zapadu pisalo da lažirate izveštaje o broju obolelih i mrtvih. Ko je onda kriv, vaše laži ili ove demonstracije?

  3. a kada idiotski izbori dolaze na naplatu?jel vi to tvrdite da šef laže?! zar nije čovek respirator-srednje ime odgovornost rekao da je corona pobeđena….
    mislim neko od vas laže : ) istina može biti samo jedna

  4. Kad ste gurali ljude u autobuse da idu na mitinge i na glasanje tad nismo imali sve vise zarazenih? Kad ste slsvili pobedu i igrali kolo sa trubacima,tad nismo imali sve vise zarazenih? Kad ste vase placenike navijace pustili na utskmice i slave titule tad nismo imali sve vise zarazenih? Licemeri jedni…

  5. Odgovornost nije na demostrantima. Ljudima je prekipelo. Ipak ćete odgovarati svi vi koji vodite ovu napaćenu zemlju. Sram vas bilo!

  6. Cudi da se Zorana Mihajlovic nije oglasila pre izbora kada je zdravstvena situacija izazvana korona virusom bila vise nego alarmantna i dala do znanja da bi zbog toga trebalo da se izbori odloze u neko bolje vreme,nego je mudro cutala, nego se oglasava sada i daje savete demonstrantima.Sve strucnjak do strucnjaka redom kada je korona virus u pitanju Aleksandar Vucic,Ana Brnabic pa sada Zorana Mihajlovic kojima nije bilo stalo do zdravlja naroda Srbije pre i za vreme izbora sada su promenili misljenje pa kao da im je stalo, a krizni stab najverovatnije iz nekih razloga se nije oglasio i sto je najstrasnije niko se nije osecao odgovoran da iz moralnih razloga podnese ostavku a trebali su svi gore navedeni koji su izgubili poverenje gradjana Srbije koji znaju da pametno da razmisljaju.Toliko strasnih gresaka funkcionera u Srbiji zaljubljenih u udobne fotelje i niko kao sto cine funkcioneri u uredjenim drzavama kada pogrese,da se oseca odgovornim i podnese ostavku.

  7. Da li je Zorana Mihajlovic na isti nacin brinula za zdravlje gradjana u vreme preduzborne kampanje, kada su gotovo sve zastitne mere bile ukinute.
    Koja licemerka!

  8. Mi razumemo da se Vi u novom kabinetu nadate mestu premijerke ali kada se niste oglasili po ovom pitanju pre izbora, sada Vam preostaje samo da cutite!

  9. Dva miliona gradjana ste naterali da glasaju. Za njih naplata stize od izbora i traje i sad! Uskoro ce se doneti odluka da svi oni koji misle da nemaju koronu – ostanu kod kuce. Sta mislis, koliko ce ih biti, a sve zbog vasih bolesnih igara!

  10. Pobedili smo virus,srećni smo što je za Njegovu listu glasalo 2 miliona gradjana…ali ova šačica huligana širi virus?Zvanično,zbog izbora,preminulo je skoro 100 gradjana i obolelo više hiljada.Koliko nas mora nastradati da bi ON zadovoljio svoju sujetu?Tužioci,vojski,policiji…i vi ste podložni virusu, i vi ste gradjani ove države, i vi ste saučesnici ovim zlotvorima

  11. Ako budem fundamentalno nepismen,vulgaran i pun zlobe kao dragan,umiljeni ništak kao knežević,moron kao ljubiša…hedone,mire,cice,cace…Da li će te tada objaviti komentar?Jbg-a,nisam ja od njihove fele,a vidim i oni su vaši fanovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.