Mihajlović: SZS širi laži da se domogne vlasti

Ostavite komentar


  1. Gospođo Mihajlović ovo sa Crnom Gorom je nameštaljka Mila Đukanović i
    Aleksandra Vučića kako bi se skrenula pažnja sa žestokih afera koje razdiru SNS i porodice Vučić i Stefanović, ali ni vi ostali na visokim položajima u vladi Srbije niste mnogo bolji .Dolazi vreme čišćenja i procesuiranja.

    1. Apsolutno tačno, prave se afere da se skrene priča sa Krušika, Jovanjice, naplate rampe….

      1. Deo kampanje zamazivanja ocima je sigurno I ova nesrecno montirana otmica ove nesrecne devojcice..Koliko li su samo platili Tim nesrecnim ljudima da naprave ceo circus..?

    2. Baš čudno što ste to pomenuli, gospođo Mihajlović, jer se i vaš poslodavac pa i vi služite još gorim i većim lažima da bi ostali na vlasti!

    1. ovu cementiranu poznajem iz Tuzle poznajem se sa njenim rodjacima. Nemoj te joj zameriti na privremenom radu je , dosla preko veze zemljaka av.

  2. Vi naprdnjaci prestali ste da laete; poceli ste da TUPITE! A SzS siri istinu da VAS otera ISTINOM sa vlasti!

  3. Promeni plocu, plavuso. To tra la la vise niko ne slusa. Zabusavate na svim poljima. Mislite da smo svi imbecili.

  4. pa što ne poslašte notu cg vladi kad ste toliki borci za srpstvo ? drugim zemljama ste povlačili ambasodre za kojekakve gluposti a sada ste nemi već pola godine koliko traje donošenje ovog zakona.

  5. I tvoja partija se samo lazima I manipulacijama odrzava na vlasti..Srecan je pa see tako nafrakana kao clanica nekog rijaltija obracas upravo onima koji jedino to prate ….Zapitas li se sta ste ti I tvoja bratija u hidri tvoje partijske celije uradili ovoj zemlji odrzavajuci se lazima I manipulacijama…I tako ostajete na vlasti. Sitna duso…! Mozda od toliko sminke ti to ne vidis…Ali sigurno znas da ti savest nije cista..

  6. Vi lazete, mazete vec 8 g. a polupismen svet vam sve vreme veruje, Unazadili ste Srbiju za nekoliko vekova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.