Mihajlović: SZS zanima samo dolazak na vlast, ne i interes građana

Ostavite komentar


  1. …Jos jedna otrcana fraza,iz usta gospodje ministarke,koja se bavi jednim od najstarijiih zanata-politikom…

    1. To je interes 15 % gradjana ….verovatno bi bilo mnogo vise gradjana ako bi se pojavila neka mladja populacija politicara…sa Djilasom,Vukom i Obradovicem to se sigurno nece desiti…..ja mislim dokle god su aktivni Djilas i druzina Vucic ce biti na vlasti….

  2. A SNS-u su najbitniji interese građana: smanjenje plata i penzija, povećanje PDV, akciza, gradnja auto puteva direktnom pogodbom, …

  3. I vas gospođo Mihajlović zanima samo ostanak na vlasti a ne interes građana,da se ne kažemo.

  4. Neka ministarka kaže kako njena koalicija odredjuje šta je interes gradjana.
    Možda jelka od 80 hiljada evra? Dvadeset fontana u Beogradu? Jarbol? Gondola na Kalemegdanu? Kocke na Trgu Republike premazane mermerom/granitom? Asfalt debljine 9 umesto 19cm na koridoru?, Kupovina obskurnog kablovskog operatera za skoro pa četvrt milijarde evra? Prodaja najveceg prehrambenog proizvodjača strancima (uklapa se u Vulinovu doktrinu prehrambene bezbednosti zemlje), …
    Kako su ovo postali interesi gradjana, koju metodologiju je vlast koristila da odredi stepen interesa za ovakve i slične poteze?

  5. Gospodo Mihajilovic sta je tu nenormalno ako ih interesuje dolazak na vlast?Pa vas ako ne interesuje vlast sto onda ne sidjete sa grbace ovog napacenog naroda?

  6. Kad se javlja ministar saobraćaja,meni se smuči.Totalna neznalica za taj posao,iako je kako kaže osl;abila 18 kg.opet je ostala nema za rušenje strana kod Grdeličke klisure i ostale rupe na njenim „Koridorima“.

  7. Ne rece nam koliko je kilometar puta u Srbiji i koliko para od toga kome ide, ne rece ni posto doktoriranje na Megadensu i koliko se onda moze uzeti para od predavanja i ispita. Na kraju ne rece nam a koliko je dosta?

  8. A, vas zanima smo da ostanete na vlasti radi interesa naroda, a ne radi svog interesa. Kako da ne.

  9. Ajmo ovako: SNS bi samo da ostane na VLASTI jer ih ne iteresuje interes gradjana nego lični i samo lični!

  10. Ako građani ne žele njih ne znači da žele vas i jedni i drugi ste dno, zato ćete biti pocisceni!!!

  11. A SNS interesuje? Zasto niste pitali Beogradjane sta zele?U normalnoj zemlji neko bi podneo ostavku za plagijat,rusenje brda,pokusaj ubistva novinara itd.Poruka performansa je da kucne u vrata NARODNE skupstine,jer nije dedovina SNS,vec narodna.
    Oslobodite RTS za razlicita misljenja(opozicija)pa onda zakljucite ko je za koga.Spavajte mirno,necu glasati ni za sns,ni za Djilasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.