Mihajlović: Tadić da ne drži lekcije o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Baš u tome i jeste poenta. Čak ni Tadić ne bi napravio ovakve brčkotine kao što pravi Vučić.

  2. Dobijanjem srpskog pasosa odredjene persone vole da zalaju i kada ih niko nista ne pita. Dva puta je propao, bukval;no propao auto put u klisuri, put kojim ljudi sa decom treba sutra da putuju. Prema tome, da se gleda malo svoj posao a manje kvazi feministicka lupetanja i ulizivanje po potrebi. Za takve stvari ne gubi se samo fotelja nego se dugo, dugo robija. Sreca za personu, pa u ovoj tupoj drzavi mozak prosecnog zitelja ne sadrzi deo koji se naziva memorija.

  3. Tuzbu Haug pisali su Rusi sa pitanjem da li Kosovo ima pravo da se odvoji od Srbije. Pitam Vas da li bracni drugovi imaju pravo da se odvoje? Pravna osnova tuzbe trazila je pitanja koja nisu smela da se postave Republici Srpskog a krajnji cilj Krim.
    Ljudski razum koje nemaju zivotinjske vrste,kucno vaspitanje, stepen obrazovanja inteligencija, navike,obicaji su komponente koje koristimo kada dajemo sebi pravo da iznosimo misljenje o drugima. Gospodin Tadic je bivsi Predsednik drzave Srbije.
    Ministarstvo koje vodite postavlja samo po sebi mnoga pitanja zdravog razuma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.