Mihajlović: Tadićeve laži nastavak politike napada na predsednika Vučića 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, reagujući na izjavu Borisa Tadića u kojoj optužuje predsednika Aleksandra Vučića da je inspirator grafita kojima mu se preti smrću, podseća javnost da je predsednik Vučić prvi osudio govor mržnje i zatražio od nadležnih organa reakciju, navodi se u saopštenju tog ministarstva.

„Predsednik države Aleksandar Vučić prvi je javno osudio ispisivanje takvih grafita i zatražio reakciju nadležnih organa. Nismo do sada videli da je bilo ko od predstavnika stranaka bivšeg režima ikada reagovao na gotovo svakodnevne pretnje smrću i uvrede koje upućuju predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice“, saopštila je Mihajlović.

Ona je dodala da Tadić svojom izjavom i pominjanjem predsednika Vučića želi ponovo da istakne svoju kandidaturu na sledećim izborima, a s obzirom na to da je negativna kampanja jedino čime ume da se služi, napadi na Vučića su logičan sled.

„Građanke i građani vide rezultate koje postižu Vlada i predsednik. Tadićevi napadi neće nikoga prevariti, jer građani znaju kako je izgledala Srbija u vreme kada je on bio na vlasti, a kako izgleda danas. Ali, bilo bi fer i korektno da se ovakve laži ne izgovaraju, posebno što je predsednik Vučić prvi osudio govor mržnje protiv Borisa Tadića“, istakla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari