Mihajlović: Tepić kritikama pokazala neznanje ili loše namere

Ostavite komentar


  1. Mihajlovićka je isto ovako govorila kad su Vučić, ona i onaj „lepi“, a neškolovani direktor Obradović, prvi put raskomadali EPS i koncentrisli upravu EPS. Sada od EPS imamo ruinu po kojoj vršljaju politiko-direktori i koga guli sns partija i bratija. Pe penji se Zoranah na tablu, kumim te bogom molim! A cene struje rastu li rastu. Ssd će i kostolsčkim rudarima da stanu nogom pod grlo.

    1. Vaši odgovori su duplikati.
      Da podržavam Đilasa puštali bi mpje komentare.Znam da vas je 5 mililna. Nas koji misle kao ja ima 8 miliona. Loša vam je računica.
      Vučić može i da padne i to je o kej , ali vas niko ne voli . Pre ću birati Preletačevića nego vas. Vi dte ISTORIJA.

  2. Podrazumeva se da ministarka energetike treba da poznaje svoje područje rada , a nije tako . U mnogim velikim preduzećima na jugu Srbije još uvek nisu ugrađeni komentatori za reaktivnu energiju , a gubici u mreži su ogromni . Pozabavite se problemom ministarko . Pozdrav od energetičara u penziji sa juga

  3. Dosta price/moderno „narativa“/.Dajte podatke/cifre/,sadasnje i kolike ce biti posle „reformi’ po srpskom promena

  4. Da li je iko video i proverio neki od podataka koje je izrekla ministarka Mihajlović u odbranu svojih rezultata, koji evidentno samo zadužuju i osiromašuju Srbiju. Za svako od njenih ministrstava koje je vodila. će biti potrebna po grupa finansijskih forenzičara, da bi se utvrdili svi gubici i tokovi novca.

  5. Izvinjavam se , jedna ispravka u predhodnom komentaru . U pitanju su KOMPENZATORI za reaktivnu energiju

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.