Mihajlović: U Srbiji se uspeh teško prašta

Ostavite komentar


  1. Uspesno rusenje tunela? Uspesno urusavanje puteva? Uspesno probijanje svih rokova za radove? Ugovaranje dodatnih milionskih radova?Ugovaranje najskupljih i najstetnijih ugovora bez tendera, direktnom pogodbom? Uspesno ulaganje „Arapa“ od 4 milijarde evra u Beograd na vodi? Ili uspesi od ranije – savetovanje Mila Dodika? Ili uspesi iz vremena G17+? Mnogo je toga, ne moze da stane na jednu optuznicu….

    1. Uspeh se teško prašta, a svaki neuspeh afirmiše…ali možda bi bilo dobro da kaže i kako smo došli u situaciju negativne selekcije i katastrofalne kadrovske politike koja ja podrška takvoj Srbiji…možda kao predsednik kadrovske komisije Vlade to ipak zna…

  2. Zato sste placeni,to sto radite nije volonterski posao.
    Samo ima jedno pitanje kako to radite bez uvida javnosti?

      1. Da li narod vidi i zna da nas je režim zadužio za dodatnih 9.000 000 000 (devet milijardi) evra ??? Ko će to da vraća, mi, naša deca, unuci, praunuci, čukununuci……????

    1. I da radiš svoj posao bez da tražiš orden, a za platu i od 400 000din kao npr. Zagorka Dolovac koja ništa živo ne radi,
      hajde i što plaćaš tu nesrećnu šminkerku da izgledaš kao novogodišnja jelka u sred bela dana (ili pakovanje za čokoladice), da ne uvredim Turkinje,
      ali otkud ti novci za djindjuve od 14000eura oko vrata,
      i ko normalan u Srbiji daje 30 000din za vunene rukavice,…,
      a da nije lopov?
      Samo nam nemoj reći da si se bogato udala, ministarka bahatosti.

      Ranko Radović je kao ministar u vladi Crne Gore išao biciklom na posao i ostavio ga najboljem djaku Gimnazije.
      Vidiš li razliku?

  3. Uspešno zadužena zemlja sa 15 na 24 milijarde evra. Pa i moja pokojna baba bi napravila više sa toliko uzetih kredita, samo je pitanje ko će i kako da vrati to što ste vi potrpali po džepovima ?

  4. I ja vam zavidim na uspehu.Novi stan,pored postojeceg na NB.,fina i skupa garderoba,Kuca u Sremcici koja se renovira vise od godinu dana(doduse vodi se na Atanackovica)itd.itd.A sve to postize ne primajuci nikakvu platu.Ovo kod Mice Sega-Mega Trenda se ne racunaA to je pod znakom pitanja jer u toj ustanovi niko ne dobija platu.Mozda je Mihailocka izuzetak.

  5. da je to radio bilo ko na taj način iz kredita samo bi kredit bio manji
    za sve te automobile,procente,kojekakve kombinacije,dnevnice…..svaka poštena inspekcija svi padate.

  6. Tacno je to sto Ovaj nafrakani klovn kaze…Bilo bi super da je ona uspesna na nacin da je niko nije protezirao da postane ministar..Kada je usla u politiku bila je sa nesto praziluka znamo odakle..a cim su Joj obezbedili frizera I sminkera da popravi tu fasadu pomislila je da je uspesna..kao I Jorgovanka …sa stiropora pravo u NBS…Zna se I kada je dzakovima pare nosila…Pitajte sofera Joj..sadasnjeg ministar za rad..Izgleda je bas zasluzio fotelju…Niti ti Zorka cula sta je uspeh..ako mislis na to sto si sada politicarka, zapitaj se sta ces kada to vise ne budes..?

  7. Odrekla se svog najpametnijeg i najsposobnijeg generalnog direktora Miroljuba Jevtica, sram je bilo. Privatna policija poturila coveku pare a ona umesto da ga brani gleda samo sebe i kindjuri se.

  8. Tvoj najveci uspeh je sto si uspela da ubedis sirotinju raju da ce kada ti i tvoja ekipa dodjete na vlast struja pojeftiniti 20%… naravno, posle je bilo „obecanje ludom radovanje“ ali taj uspeh ti niko ne moze oduzeti.

  9. Kad budes A JESI pogledaj VLADALAC, i videces da si jedino u pravu, VUCIC VLI SAMO DA BUDE NA VLASTI , to je USPEH CELE VLADE, BITI STO VECA S L I H T A R A

  10. Ministarko, izvinjavamo se, zatrpali smo 8 vecih rupa na putu Babina Bosaca- Gornji Palez, doneli i rakije da zalijemo, bilo je i prasence, ali smo omaskom ispustili da nam vi licno te rupe zvanicno otvorite. Izvini.

  11. Da su svi ministri u vlad radili kao Zorana verujte bilo bi stanje u zemlji mnogo bolje!
    Problem su ministarstva policije ,vojske-odbrane,finansija ,zdravlja, prosvete ,energetike i naravno sporta gde su pljacke enormne!
    Jedino je ova zena u oci rekla sta misli partijskim drugovima Brnabicki Comicki itd i zato je sad na ledu!

  12. Ti si Mihalovicka zaista uspesna, gledajuci u svoj dzep, a koliko i kako si radila koridore to ce se tek videti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.