Mihajlović: Uklonimo siromaštvo, stereotipe i diskriminaciju kao izvore nejednakosti

Ostavite komentar


  1. Malo je cinično da se g-đa Mihajlović oglašava na ovu temu, kad se iz dostupnih podataka o njenoj imovini, a i vidljivih delova njene garderobe, može zaključiti da ona sa siromaštvo nema nikakve veze, naprotiv! Ona uživa u blagodetima SNS-ovog zlatnog doba, pa bolje da ćuti.

  2. Najdiskrimisaniji su stari. To se videlo za vreme vanrednog stanja. Najsiromašniji su, a nisu uvek u mogućnosti da dodatno zarade, jer starost po definiciji donosi hronične bolesti.

  3. Vrh nemoralnosti od osobe koja se obogatila na poslovima za koje nema ni minuta kvalifikacija. Da ne pominjem osnovane sumnje za mnoštvo nezakonitih radnji.

  4. Ova žena je izgubila moralni kompas i na ovu temu, pored njene koleginice jorgovanke, je poslednja pozvana da bilo šta kaže. Ničim zaslužne, akumulirale su svoje lično bogatstvo, povećavajući tako nejednakosti, siromaštvo i koncentraciju moći. Umesto da sprečavaju pomenute pojave one, nesposobne da bilo šta menjaju priklonile su se svetskoj eliti u Srbiji odakle nam dolazi i najveća pretnja. Ovim rečima se rugaju Srbiji, prave budale od naroda,pri tom, služeći globalnim interesima. U gradovima su ljudi večinom svesni i razumeju ovu iizdaju, problem su oni u predgrađu i selima koji se ne upuštaju u te teme. Njihovo neznanje i pre ravnodušnost održava ovakve lopurde na vlasti

  5. A nije ni trepnula. Kada već moraju da se „foliraju“, mogli su da odaberu adekvatniju osobu, neku za koju se bar ne zna da je „bubreg u loju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.