Mihajlović: Ulagaćemo u male aerodrome zbog razvoja privrede i turizma

Ostavite komentar


  1. Znaci, preduzece „Aeodromi Srbije“ gradi i aerodrom u Trebinju! Nusam znao da je Trebinje u Srbiji. Mislio sam da je u drugoj drzavi. Pa lepo. Podrzavam i izgradnju aerodroma u Kumanovu, Beranima, Kninu..

    1. Samo napred. Horde turista iz Singapura, Hong Konga, Londona, Tokija, Monaka spremno cekaju. I za investicije i za odmor u Vrnjackoj banji. Zatvoreni ili propali Sen Trope, Kan, Las Vegas, Bali, Bangkok. A i sta ce tamo? Bolje u Srbiji

    2. @Jeste u Srbiji,kao i Knin,Ljubljana,Tokio…A taj „aerodrum“ će najverovatnije služiti za dronove a ne za civilne putnike.

  2. A ja pomislio da gradite te silne „male aerodrome“ radi prosirenja letackih i doletackih kapaciteta Bondstila ?

  3. Ako ih gradite kao sto ste obecali da gradite bivsi niski aerodrom A NISTE NISTA URADILI onda ce i ti mali aerodromi „uskoro“ da procvetaju

  4. Naslov treba da glasi: Mihajlović: Praćemo pare građana srbije ulaganjem u male aerodrome zbog navodnog razvoja privrede i turizma, ha ha.
    Narod gladan i bolestan ali aerodromi, stadioni, mega zgrade, spomenici, jarboli, minimalac ne moze da bude povecan vise od 1500 RSD, penzioneri gladni, ALI AERODROMI!

  5. Nama kraj Novog Sada ne treba. Koristićemo ovaj u Trebinju. Zašto ulagati u Vojvodinu. Logičnije je u Republiku Srpsku. U krajnjoj liniji, i Zorka i predsednik su odande.

  6. Najbolje da prekrijete nebo avionima i helikopterima i da pobijete sve ptice, a bogai i sisare…Sisarima prvo povucite malo.

  7. Za izgradnju tog aerodroma kod Trebinja koristiće se umanjene plate i penzije srpskih građana,a usput je naš Sveprisutni i Sveznajući izjavio kako je svestan da taj objekat neće biti rentabilan,tj.biće gubitaš u startu!Ko ovde koga zaj.b.va i pravi budalama?! Ja na minimalcu treba da finansiram besmisleni projekat u drugoj državi preko srpskog budžeta?!Ludilo i šizenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.