Mihajlović: Utvrditi pravi motiv vozača "bentlija"

Ostavite komentar


  1. Da gospodja Mihajlovic prvo prestane asfaltirati ulice i po zadnjim vukojebinama u Srbiji.Napravila od Srbije trkaliste a ovamo pametuje.Jos malo pa ce formulu 1 organizovati.
    Kakva bre detaljna istraga(vidi Sava mala -skupo je to)To bre opozicija hoce da nam ugusi nasu robusnu ekonomiju.Odma na preki sud.

  2. "Pogotovo jer je utvrđeno da je reč o ljudima koji su s one strane zakona i o kojima policija već ima dovoljno informacija"
    A eto, oni i dalje na slobodi… Zbog koga li je to tako?

  3. Utvrdite vi prvo propuste u obezbeđenju predsednika Srbije, pa tek onda ostalo: Ministar policije je svoje rekao, ali organizacija obezbeđenja je žestoko zakazala!

  4. Ono jeste – bolje da se vozamo na ““““bentli““““ nego da gledamo prazne novčanike.

  5. Gdja ministarka, posto se "zdusno" zalazete za rodnu ravnopravnost, hocete li "do najsitnijih detalja" ispitati zasto tuzilastvo jos uvek cuti o ljudima koji su SNIMLJENI kako dave jednu zenu (novinarku), na skupu vaseg voljenog vodje. Da vas podsetim, oni su identifikovani.

  6. Dakle nakon serije "Sonja i Lukas" na redu je nova sapunica "bentli". Uzivaj narode. Igara i igara, za lebac ce da vidimo.

  7. Što kaže onaj Asad, ne možeš škorpiju da držiš u džepu, na kraju te ubode jer to joj je u prirodi. Želim Vučiću što pre da padne ali na izborima i posle da je tu živ i zdrav kada dođu pitanja na red.

  8. Mogao sam da zaradim pare kladeci se da Aca Lukas nece biti osudjen kaznom zatvora.
    ogu da ispravim gresku,kladim se ovaj put da "trojka" iz bentlija nece otici u zatvor,ZASTO?
    Pa to su oni sto obezbedjuju splavove i mitinge SNSa.

Ostavite komentar


Politika

Švajcarski list: Vučića od Evropske unije zanima samo jedno 10

Švajcarski list: Vučića od Evropske unije zanima samo jedno

Kristališe se novi model integracije regiona Balkana u Evropsku uniju, koji ne sledi ni jedan javni strateški dokument nego je rezultat praktičnih odnosa sa zemljama u regionu, piše švajcarski list NZZ u tekstu u kome pominje i šta Aleksandar Vučić želi od evrointegracije Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.