Mihajlović: Uzdržite se od nasilja, tako se ne pokazuje ljubav prema svojoj zemlji

Ostavite komentar


    1. Vazno je da ti pokazujes ljubav prema zemlji, sve prsti od nje kroz burazersku
      „ekonomiju“ i kriminal na putevima.u Srbiji i u Beogradu.

      Postovanje Redakciji Danasa

  1. Prevedeno: „Mi smo spremili provokatore, Vi cete da reagujete i bicete krivi“.
    E, pa frajla ministarko: OPREM! Ne nasedamo na vase provokacije.

    1. Kao one nasilne žene.
      Moramo sagraditi jednu sigurnu ćuću za muškarce u protestima.

      Vidim ni reči o nasilju nad Marijom na sudjenju Brusu, gospodjo ministarka.
      Pakao toplog zeca, a ti ćitiš, nesrećnice.

  2. Verujem da gospodja Mihajlovic oseća veliku ljubav prema ovoj zemlji koja ju je pustila da se popne na vrh burazerske mreže dilova koju toliko vole da zovu državom. Mi koji živimo i rintamo niže u tom istom simulakrumu prema njemu osećamo malo negativnije emocije, prvenstveno gadjenje i bes.

  3. Tako je! Ljubav prema svojoj zemlji se zapravo izrazava izazivanjem zeleznickih havarija i gradnjom puteva koji se posle pola sata urusavaju.

  4. Uzdrzite se od lopovluka,lazi,nasilja koje podmecete drugima,korupcije,drzanja naroda u medijskom mraku,moralne hipokrizije,osiromasenja naroda kako u materijalnom tako i u duhovnom pogledu,ubijanja buducnosti …tako se ne pokazuje ljubav prema svojoj zemlji.

  5. To nam poručuje osoba koja pokazuje ljubav jedino prema nezasluženim privilegijama i nekažnjenom sumnjivom bogaćenju .

  6. Ne, ovo nije ministarka u Vladi R Srbije, ovo mora da je jedna od planiranih Zex-ovih balerina koje nam je policija zabranila….

  7. Ova Geovka (članica zloglasne grupe G17+) je zaboravila kakvim nasiljem je došla na vlast (uz pomoć dugih cevi, kriznih štabova …) a sada propoveda ljubav prema otadžbini, nenasilje.
    Neka mi neko navedene samo jedan razlog kojim je zaslužila ministarsko mesto.

  8. Ako niste znala riba smrdi od glave znaći od AV pa do zadnjeg bota SNS, sretan vam put u prošlost.

  9. Gospođo ministarka, naši protesti su od početka nenasilni, toliko nenasilni da se nekad plašim da nam se smejete, jer ne razumete poentu. Ali se nadam da ćete na kraju razumeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.