Mihajlović: Vozim auto od 4.500 , a patriota Šešelj džip od 140.000 evra plaćen u kešu

Ostavite komentar


  1. Pa Vi gospodjo ministarka nemojte trositi novac na torbice, bolje za te pare kupite auto. Mada za vrednost Vase kozmetike i odevnih predmeta moze i stan u centru Beograda da se kupi.

    1. Gospođo vi se uporno hvalite rezultatima a oni su katastrofa ! Koliko ste samo ojadili ovaj narod zbog tendera slobodnom pogodbom a procenjuje se na preko 700 miliona evra..Naša deca će vraćati i stvarnu vrednost i ovu dopunsku pljačku . Zato krenite po dobrog advokata trebaće vam ako se ikad steknu uslovi da odgovarate pred sudom koji će pošteno vas i sve iz ove vlasti procesuirati . Ako dodje Đilas ti sigurno neće biti slučaj

  2. Pa ti na šminku i frizuru mesečno potrošiš 4000€. A i imaš velike sličnosti sa Šešeljem. Radite za sebe, a ne za narod. Zato ste oboje izdajnici.

  3. Za tazliku of njega demagoga ona je nesto uradila I jedina je svetla tacka ove nesretne vlade a ti razbojnici kao seselj canak ceda Koji su sada uzeli pare da glume kvaziopoziciju bolje da cute jer kad progovore guraju ovaj narod u zonu sumraka okruzeni gorilama I roverima. Zorana je carica

  4. Zorana nabolja,zorana najlepsa,zorananajskolovanija, zorana najsposobnija a vi Koji je nevolite razmislite malo sve sto je rekla uradila je a ne kao neki demagozi. Nazalost uspeh se neprasta u srbiji

    1. Gazda pajo, ti bolje da si zavrsio neki razred OS, pa da bar malo budes pismen, nego da se petljas u teme kojima nisi dorastao.

  5. Vazno je da su Seselj, Zorana i ekipa zajedno provukli hos brdo izmena propisa kako bi jos lalse pljackali drzavnu imovinu, kroz ozakonjenja kriminala i pljacke. I, onako uz put, jos po nesto promenili da nam tajkuni budu jos bogatiji. Ih, sta je to, jso par desetina milijardi evra ili dolara i dzepove uspesnih provrednika, naravno, nikako ne u Srbiji, vec u njihove firme na Kipru i slicno. Bas je u gadnoj situaciji narod na ovim prostorima. Nista se nije promenilo od 1944.te

  6. Pa cuva ministarka pare na sigurnom mestu,samo njoj znanom.Pa kada je oteraju metlom iz fotelje posle nekog vremena ce da se cuje.Svi u njenom ministarstvu u zatvor,pod istragama,a samo ona nevina.Da li je to moguce?Da,ovo je Srbija.Ima dana,izaci ce sve na povrsinu.Seselj je sve radio javno,niko ga nikada za mutne radnje nije optuzio,Ne podrzavam njegovu politiku.A mozda ste mu Vi iz SNS-a pomogli da kupi a ti postenice nisi obavestena.Steta.

  7. Ma, ne ekolog si, vozis polovni bicikl od 100 evra, radis 26 sati na dan, i visoko si anksiozna jer brines stalno kako da unapredis ovu zemlju…..
    Ja ti verujem, a verovatno i svi ostali…

  8. Rasplaka me,predlažem sms akciju da se pomogne ministarki da kupi normalan auto da ne rizikuje zivota u kojekakvim kursevima,a da li moze da se vozi na Luj Vozom torbica a s obzirom koliko kostaju predpostavljam da imaju i adekvatnu zastinu

  9. Zorana je cista kada izadje iz vode. Predugacak jezik i bracni neoprezni i nezajazljivi partner po biznisu – mogu joj prisesti. Naravno ako “ tate “ odluce da je puste niz vodu. Vise su na ceni kod njih oni koji mnogo kradu a malo pricaju.

  10. Drqga ministarko, da li mislis da ima nekog ko ce ti poverovati ovu glupost. A koliko li imas u stranim bankama to je prava zagonetka. Zasto dade Amerima da rade moravsko koridor za tako velike pare, a Kinezi bi t isto uradili za trista miliona manje.

  11. To što te je brat Aca zvao, govori o kriminalnom udruživanju. Vidi Bog sve i beleži sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.