Mihajlović: Vučića za predsednika

Ostavite komentar


  1. LEP PREDLOG OMOILJENE OSOBE,SKIDA VUČIĆA SA KONJA I NAMEŠTA GA NA MAGARCA,NAPREDNO!

  2. Od te 2012 do sada, naneli ste nemerljivu stetu gradjanima Srbije i Srbiji. Medjutim, narod koji ne ne zeli dobro, bolje sebi, svojim porodicama, ne zeli bolji i dostojniji zivot u 21 veku, stvarno zasluzuje Vucica, Nikolica, Seselja, vas gospodjo , pa i vase botove i obmanjivace, jednostavno trulu i sramotnu drzavu kakva je Srbija danas.

  3. Kako gospodja ministarka kaze da "dolaze vucija vremena" zato bi Vucic bio adekvatan predsednik, koji bi adekvatno odgovorio "vucijim vremenima".Znate sta gospodjo ministarka, mi od kada ste Vi u Vladi Srbije na celu sa Aleksandrom Vucicem i nalazimo se u "vucijim vremenima", nisam siguran da gora "VUCIJA VREMENA" Srbiju mogu da snadju. Nemojte Vi da brinete da li Srbija ima boljeg predsednickog kandidata od vaseg A.V. i SNS-a ( kao partije jednoumlja ), pokazace se Srbija koga hoce a koga nece, nemojte Vi da "spinujete" javnost Srbije za to nema potrebe. Mozda ste to izjavili u pripremi vase premijerske inaguracije ako vas A.V. ode na predsednicku funkciju ( pod uslovom da prodje ). Mozda Vas vasi zapadni mentori ( Amerika ) priprema, posto i pticice na grani ko Vas gospodjo ministarka drzi i podrzava na tom mestu gde se sada nalazite. Mogu vam poruciti, da ce narod ipak progledati i da ce izabrati pravu osobu za Predsednicko mesto, a Srbija takvog kandidata ima, videcete sta ce vam se desiti, bicete poliveni "vrelom vodom" kada budu pristizali rezultati Predsednickih izbora, ma kada god ih raspisali.

  4. Može, ali onda Vulina za premijera. Dok jedan Vulin spava drugi Vulin će da radi i opet imamo premijera koji radi 24 sata.

  5. "Nisam Don Kihot i ne mogu da idem po Srbiji i vučem ljude za rukav da poštuju zakon, rekla je Mihajlović. Ako neko gradi bez dozvole, a pravosuđe neće da ga goni, ako sudovi poništavaju odluke o rušenju onima koji namerno grade bez dozvole jer misle da su mnogo jaki, ako policija neće da obezbedi rušenje objekata, ako opštinske uprave i inspektori vide ozakonjenje kao novu priliku da pljačkaju građane, šta će nam zakon“, rekla je Mihajlović pItajući koji je onda sledeći zakon ćemo odlučiti da ne poštujemo."
    E pa ovu "zvaku““ mozete da plasirate nepismenima! Mi OSTALI znamo da ste VI VLAST, i samim tim OBAVEZNI da sankcionisete one koji Zakon ne postuju. Dakle, VI STE OBAVEZNI da se brinete o postovanju Zakona. A Don Kihota ostavite na miru, on NIJE bio deo etabilismenta. PRIZNANJE nesposobnosti da omogucite PRIMENU Zakona koje ste doneli, zahteva momentalnu OSTAVKU!

  6. Ili Vucic ili Risticevic! Obojica su podjednako kvalitetne politicke gromade! …

  7. Zorana je odličan stručnajk i Ministarka , ali loš politički analitičar , jer kandidovanje Vučića za predsednika Srbije, cepa SNS i onda se na novim izborima bira nova Vlada.

  8. Hoće Zorka da se dočepa čelne pozicije u stranci i Vladi. Misli kad je Nikolić podneo ostavku i Vučić će. Vučiću to ne pada na pamet. Toma se i danas pojede živ što je to uradio, jer je ostao kao kao suva grana i dans mora da moji onog koji je do juče molio njega. A to nije ni malo lako.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.