Mihajlović: Vučićeva poseta Sarajevu je poseta budućnosti

Ostavite komentar


  1. I da rade čitav naredni vek, ovi likovi neće uspeti da nadoknade % štete koju su činjenjem i nečinjenjem počinili tokom devedesetih. Podsećam i podsećaću dokle god sam živ, na šta podsećam i svoju decu, svaki dan: tri rata, svetski rekord u obesmišljavanju novca i života, uništenje penzionih i svih drugih fondova, izolacija i sukob s čitavim svetom, te konačno bombardovanje, koštalo je Srbiju 1000 milijardi dolara (naš dug je danas oko 30). Prema zvaničnim podacima, samo bombardovanje je koštalo preko 200. Srbija je obesmišljena zemlja za narednih 500 godina i od nje je ostala ljuštura. Kada se izneverena žena (od G17) da u politiku s ljudima koji su civilizacijski krš, slobodno može da se duplira period besmisla, jer je njen bivši šef (Labus), pored privatizacione rašomonijade čiji je glavni zagovornik bio, nedavno izjavio da bi Srbija trebalo sama sebi da stopira proces pristupanja EU, što još više govori koliko čovek zna da bude promašen, u isto, i kako steći pored stare majke. Plavuša ide njegovim putem, jer je bila dobra učenica, a nije uprljana devesetim. Ipak u ličnom dnevniku će zapisati da je ekonomski smisao našla s đavolom, te će joj presesti svaka tikva koju bude zasadila.

  2. Bio je on i 1993 u Sarajevu pa nam je budućnost ispara super. I nama i Sarajlijama.

  3. Ulizičke israzne fraze koje kao da su prepisane iz nekog saopštenja centralnog partijskog komiteta o Titu iz 1950. god. Bolesno.

  4. ће узгред скочити до Тузле,да помузе!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.