Mihajlović: Za bojkot su Brankovići srpske politike

Ostavite komentar


    1. Zar oni ne žele da se domognu funkcije kako bi krali što više? O kako je sada prihod firme 600 milja s ne profit? Za gospodžu 4000

  1. Komunisti i upotreba epskog predanja u svrhu psiholoske projekcije.
    Ep o prebacivanju krivice.

  2. Gospodjo napuderisana:
    Bojkot izbora nije odluka opozicije vec volja gradjana Srbije.
    Gradjani ce bojkotovati
    predstojece izbore zbog Vase nakaradne politike, nevidjene korupcije, sprege kriminala i vlasti, uzurpacije medija itd. mogu Vam do sutra nabrajati.
    U ovom slucaju ste
    Vi gospodjo BRANKOVIC jer sedite
    u Vladi sa laznim doktorima laznim patriotama na celu sa najvecim izdajnikom i lazovom Aleksandrom Vucicem.

  3. vi ste jedna od onih koje podrzavaju najvecu pljacku u istoriji Srbije. Toliko o Brankovicima. Istorija ce vas staviti na svoje mesto.
    Zelimo demokratiju, a ne vas do kraja zivota. Zelimo nezavisne institucije, medije, slobodu govora, fer izborne uslove, a sa vama to nikada necemo imati.

  4. Šta ti, keve ti, znaš o Vuku Brankoviću. Opozicija na čelu sa SzS je promislila i donela jedino ispravnu odluku, a to je da neće učestvovati i dati legimitet daljem propadanju Srbije. Znači BOJKOT je jedini ispravan i obavezujući stav svih normalnih građana kojima je stalo do Srbije. Ne kažem da ovim drugima nije stalo do Srbije, ali lični interesi i neinformisanost tu grupu građana sprečava da donesu jedino ispravnu odluku. BOJKOT!

  5. Ti koji će izaći na „izbore“ imaće istu ulogu koju su imali Srbi kada su za vreme okupacije u Prvom pa u Drugom svetskom ratu u Beogradu i drugim većim gradovima potkazivali svoje komšije ili poznanike, za da Okupatorska vlast , kakva je i sada samo što ovi nisu Germani već mogo gori od njih, apelovala da uspore malo sa dojavama jer ne mogu sve da stignu da obrade.

  6. Ne vadite se gospodjo koridorko zajedno sa vašom krvavom kamarilom, stalno na pitanje Kosova. Mi gradjani ove, pod vašom vlašću , upropašćene zemlje, želimo da vas i predstojeće izbore bojkotujemo iz sve snage, jer ste oličenje zla, prevare, zločinačkog bogaćenja, kriminala, uništavajućeg dilentatizma u privredi, očajne,do bola,diplomatije, korupcije na svim stranama, ruinirane prosvete i zdravstva.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  7. Ova Mihajlovicka sa ovom izjavom samo potvrdjuje Vucicev umisljaj da je srednjevekovni despot.

  8. Upravo zato i traze slobodu medija i smenu REM kao i prestanak zloupotreba vlasti od strane SNS. Odakle ti taj podatak o 600 i kusur miliona e? Svi znamo da si ti povecala cenu ozgradnje autoputeva u Srbiji odprilike za tu sumu i to preko noci. Ne bas toliko ali kad se dodaju naknadni radovi na putevima i steta zbog ne koriscenja usled lose izrade i kasnjenja od 2-3 godine izadje i vise. I da te naucim niti je Brankovic bio izdajnik niti je Vucic veliki koliko nokat Milosa Velikog, ciju politiku bahacenja, represije, preuzimanja sve vlasti i drzavne kase u svoje ruke nesumnjivo sledi, ali samo u pogledu ove 4 stvari.

  9. Ovo se u psihologiji zove projekcija.

    Nekad davno pročitala sam izjavu jednog od najvećih svetskih psihijatara i psihoanalitičata koji je posle dugogodišnje prakse rekao
    da nisu najgori ljudi ubice već ubedljivo oni koji nešto urade pa istog momenta opruže drugog za to. Od takvih je gotovo nemoguće odbraniti se.

  10. Mnogo mi simpatična ova naša ministarka Zorana, jer znam da će brod koji tone prva napustiti i proglasiti sebe velikim demokratom.

  11. E, kada mi tuzlanka objasnjava kakvi su bili Brankovici!!! Objasni ti nama ima li razlike izmedju fasista i naprednjaka!!! Ja kazem da nema!

  12. Zorana …Zorana … nesto ste puno u medijima od nedelje , posle skupa sekte u“ Pinkiju “ , gde je Aca , kao , pretio promenama ministara od bar 50 % i kao , neki novi likovi na listama sekte
    Dali je mislio na vas , taj , Aca zbog samo njemu “ opravdanih “ razloga , koji sto se vas tice ,po mom skromnom misljenju , ne postoje , dakle ne brinite .
    Ali nemojte preterivati sa “ pametno smisljenim kritikama , a la radikalo naprednjackim manirom , gosp Djilasa ili “ bojkota „, da ih Aca vidi i cuje , nego sarmantno i elegantno to odigrajte , jer nikad se ne zna sta donosi sutra …

  13. Branković? Je l’ to onaj što je lažno proglašen da je izdao na Kosovu, a u stvari je nastavio da se bori protiv Turaka?
    Pa da, sasvim se uklapa… Dimne zavese, spinovanje, medijska propaganda… sve da biste lažno optužili opoziciju za sve. Dok u realnosti vi sultanu plaćate harač… Fali vam samo danak u krvi.

  14. Ako su i Brnkovici, Djilas je covek inzenjer SA PRAVOM DIPLOMOM. I dok se tvoj vodja novoradikallske sekte obucavao kod Seselja, gospodin Djilas je osnovao firmu. Znaci RADIO!!!! A to sto pricas da su krali (da imate dokaze oni bi vec sedeli u zatvoru) , ovokike kradje i otimacine ali potouno otvorene, ja ne pamtim u Srbiji.

  15. Gospođa se dobrano izblamirala i usput dala ogroman kompliment opoziciji! Trebala je prvo da „progugla“ neki tekst sa naslovom „Vuk Branković nije bio izdajnik!“.

  16. Definitivno ih jako boli bojkot! I onda, kao i obicno, salto, za ono sto oni rade okrivljuju protivnike. On ce sad da potpise nezavisnost Kosova, a za Brankovice proglasave one druge!!! HAhahaha! Glumatanje Vucica da ga zabole uvo sto ce neki ko nema podrsku je prica za njegove krezube glasace, kao i ovo o Brankovicima. jajca su ima na ziletu sa Kosovom, i oni bi sad da podele odgovornost. E nece da moze! Do sada si se ludacki ponasao i ofajdio, sad se podvlaci crta, beri kozu na siljak!

  17. Idi begaj plavusa.Ti znas ko su Brankovici bili??
    Ja znam da je cetnicki gensek bio nacionalista pa propao.
    Sad je Europljanin i intelektualac -demokrata kao i Ti?
    Cuvate svoje nesposobne guzice jedan drugome.
    Bolje vodi racuna kako kradete i lazete srbiju.
    Manje snajka polako!!!!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.