Mihajlović za premijera iz redova SNS

Ostavite komentar


  1. Kako je ova iz G17 postala pravi tibetanski mudrac.,,SNS jeste AV i od toga ne mogu da pobegnu ni SNS ni AV,,Sta ova mudrost znaci?Stranka to sam JA,JA to je stranka.Jadni oni trbuhozborci,botovi zaglavljen u ovakom zivom blatu.

  2. Dali je ova,,,proferorka,,imala Uopšte priliku da uči,a poebno DA NAUČI MATEMATIKU.,,Kada Joj je,,većina,,i to,ogromna,,,,CELIH,,2 Miliona,, glasača,, To Sa svim,,osveženjima novih,,ubeđenika,,,Eksperata,,i,,stručnih timova,, i silnih još zvanično i nerazjašnjenih brojeva,,savetnika,,pro bono,, angažovanih,,S Lobiranjem na svim ,,slobodnim,medijaima, i ,listovima,, metima zabranjenim za bilo koje,plakate, i ,čuvarima , , za njih, po ,,smenama,,Karavanskim,,angažmanima,,,,dobrovoljn plaćenih,,iz džepova svakog glasača Srbije,,Kako li na ulicama naleze po njenim,opažanjima,,neki tamo mešoviti sasatva,, ,,nekih,čudnih ljudi,,ili je to onaj,radikalski,, stari naučen i ,,usvojen način da se,pobednici,,vide,,, samo u svom OGLEDALU,S POVEĆANOM DIOPTRIJOM..,,Srećom,to ,,ogledalo,, mož, i da se razbije a nemože k,o kvaka da se razvali NENOSE SVI ISTU RADIKALSKU MEGABLEJA ,,DIOPTRIJU,.PROMENITE POD HITNO OFTAMOLOGA, NAPOLJU VAM NIJE,,TETAR APSURDA,, NEGO TEATAR REAKCIJE VAŠEG BESPRIZORJA.SVIH 6 GODINA,,USREĆIVANJA,, SRBIJE..Još da mu,,savetujete,, da povremeno,zameni i Patrijarha, i SELITE NAS TRANSLATORNO NA DALEKI ISTOK,GDE JE JEDAN TAKAV VEĆ NA,,TRONU,,,,spontano izabran,, za sve funkcije.,,organizovanog ,,društva, …

  3. Upravni eksperti su uvek u ovdašnjoj državi(ama) – od socijal-utopije do nacional-populizma, tako reći tradicionalno – potrebni, podrška

  4. Nakon izbora gde su svi poslini bili u drugom planu nastavljeno takmičenje za titulu "Nebojša Stefanović godine". Jel može to šlihtanje interno nema potrebe javno, doživljavamo transfer blama.

  5. Nasli aga? Đukanoglu? Volkanoglu? Selakoglu kadi? Zorranah? Stadion deli? Drecun čauš? Aferim Volkan beje.

  6. Ima samo jedan covek u Srbiji "koji je covek regiona" i ima samo jedan kandidat za premijera koji "ne zvoca".To je covek na stiroporu,"Gandi iz Bajcetine" to je Toma diploma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.