Mihajlovićeva: Šešelj “politički džuboks” koji napada kad mu plate

Ostavite komentar


  1. Ovde je svake necija agentura….Za koji agenturu radi ministar ka ne znam I ne zanima me..Toliki napredak u nazadovanju nisam ocekivao…Ono gde je napredovala je svakako taj vizuelni..Nekada nije licila ni na sta ..sada lici na nesto…

  2. Gospodja Ministarko ,zar ne znate ciji je seseljuga dzuboks?
    Nadam se da imate dosta podataka…inace ce vas vasi s(n)s-ovci pustiti niz vodu…

  3. Šešelj “politički džuboks” …
    – Svaka cast za ovu analogiju – apsolutna istina.

  4. Kada ministri govore o poslovanju po zakonu znajte da su duboko u kriminalu (Krušik, Jovanjica, Savamala, Beograd na vodi, PKB, ….. ).

  5. Lepo od vas što ste obznanili svetu ulogu Šešelja. Samo nam sad recite ko ga je plaćao unazad 5 godina dok je pljuvao samo opoziciju ?

  6. Ne volimpoliticare kao sto je Seselj,i za takve nemam ni jednu lepu reč,ali na žalost upućen sam dobro u ovo što priča Šešelj,i u pravu je od reči do reči.

  7. Zna ministarka dobro da je sve po zakonu,ali ona pravi izmene zakona o lukama da bi ostvarila sve ono sto kaže Šešelj,kojega usput ne podnosim,ali je svaka reč tačna,zato ministarku i boli sve ovo,jer je istina,otuda i njeni žestoki denanti.

  8. Vojislav Šešelj kao i uvek argumentovano napada čelnike vladajućeg režima koji su umešani u kriminal. Zorana Mihajlović na njegove argumente uzvraća uvredama, etiketiranjem i pokušajem diskreditacije Šešelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.