Mihajlovićeva: Vučić branio interese države, napadaju ga oni koji su ostavili Srbiju u teškom stanju 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade (arhiva)

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, rekla je danas da su lideri opozicije napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle potpisivanja ekonomskog sporazuma u Vašingtonu, još jednom pokazali da im nije stalo do interesa Srbije, već samo do njihovih sopstvenih interesa.

„Za razliku od Đilasa, Jeremića, Obradovića, Tadića i ostalih, koji u svakoj teškoj situaciji za zemlju vide priliku da ugrabe neki politički poen za sebe, Vučić je u Vašingtonu branio interese Srbije. I uspeo je da rezultat posete Vašingtonu bude sigurnija i bolja budućnost za Srbiju i region, kroz povezivanje i ekonomsku saradnju, a ne kroz odricanje od naših interesa“, kazala je Mihajlovićeva, a saopšteno je iz njenog kabineta.

Ona je rekla da su prvi koji danas kritikuju Vučića oni koji su ostavili Srbiju u teškoj situaciji u vezi s Kosovom.

„Oni koji danas govore o navodnom ponižavanju Srbije, zaboravljaju kakvu su Srbiju ostavili iza sebe, koliko je fabrika zatvoreno u njihovo vreme, kako su nas svađali sa susedima i kako su od centralne zemlje regiona napravili saobraćajnu ‘crnu rupu'“, navela je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari