Mihajlovićeva: Vučić branio interese države, napadaju ga oni koji su ostavili Srbiju u teškom stanju

Ostavite komentar


  1. Zoko, Zoko, crnu rupu su napravili Sloba, Voja, Vučić, Dačić, …,šteta za Vaše kratko pamćenje. Drugo, koliko pametni shvataju, a ako je tačno da ovaj „sporazum“ tretira samo životna pitanja građana, zar o tome, sve vreme ne govore i Đilas, i Vuk, i mnogi drugi iz opozicije? Drugo oni kritikuju, gospođo, znate Vi to jako dobro!

    1. A zar ne beše ona G17, Labusova savetnica.. .
      Ona spada pod bivše, više od pomenutih

    2. Kad je to Vuk Drašković bio u Opoziciji.DOS nije ni hteo da ga primi u svoju organizaciju zbog stalne saradnje sa Slobom.

  2. Dakle, po tebi Vučić odbrani interese Srbije? Smeje mu se ceo svet. Da nisi tutzlanka, pitala bih te kako pristaješ da te čipuljičanin Vučić i njegovi nepismeni tipovi sa plagiranim doktoratima ili kupljenim dilomima, ovako mažu, maltretiraju i blamiraju. Beži gujo iz tog zmijarnika dok nije kasno. Sve će on svaliti na tebe. A potpisala si i pomogla si mu u otimačini mnogo miliona evra od građana Srbije. Beži jadnice, ne brani neodbarnjivo. On je zarazniji i smrtonosniji od korone!

  3. Ako Vucic uspe da se odvoji od “ruskog zagrljaja”svaka mu cast.Do sada
    sám bio ostar komentator njegove politike ali mu iz petnih zila,dajem po
    drsku da Srbiju vrati u civilizované svet.Vucicu,izdrzi i daj nam nadu jer
    sa Amerikom i Evropom,imamo nade za boljitak.Podrska.

  4. Da li je ovolika agilnost u odbrani lika i dela A. Vučića odraz straha i slutnje dotične da za nju neće biti mesta u novoj vladi?

  5. Nista, videcemo da li ce i u ponedeljak u Briselu „brutalno“ da odbije tacku 10 o medjusobnom priznanju Srbije i Kosova.

  6. Ti ce MI kazes unistila si sve cega se dotakla… BEOGRAD raskopan tri godine a korupcija Sandra Pantelic je katastrofa….

  7. Vas sef je potpisao medjunarodni ugovor kojije iskljucivo u korist nasih neprijatelja Kosovskih Arbanasa koji su otcepili deo nase teritorije ! I vi se ovom izjavom svrstavate na stranu njegove veleizdaje. Samim tim snosite jednake konsekvence drugarice Mihajlovic. Lagace vas svako koji ce vam izneti drugaciji stav. A vi samo izvolite gradite pruge i puteve mira u korist Arbanasa !

  8. Hocete li da gradite prugu Pristina-Merdare koji nicemu ne sluze Srbiji i srpskom narodu a Amerika nas je obavezala ugovorom koji je potpisao Vucic. Pri tome se SAD nije deklarisala da dce ucestvovati jednim jedinim centom.Izvolite ucestvovati u preispoljnim lazima !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.