Mihajlovićeva: Za Đilasa sloboda mišljenja pravo da vređa sve koji ne misle kao on

Ostavite komentar


  1. Ma sta te briga sto se vagoni sa amonijakom prevrcu po rashodovanim prugama Zeleznice Srbije, vazno je da se ti bavis Djilasom.

  2. Reče Zorana članica , bivša članica g17 +. Uzda se u nečije pileće pamćenje.

  3. Cinicno je da o pristojnosti govore oni koji se nikad nisu pobunili pritiv nacina na koji njihov predsednik stranke i, na zalost, predsednik drzave , govori o onima koji drugscije misle a koji su sa najviseg mesta pocasceni uvredama:lopovi, pljackasi, izdajnici i sl. Sramotno je da Vucic svakodnevno , ne birajuci reci , vredja Djilasa, Solaka, Jeremica, Obradovica a samim tim nipodastava i gradjane koji su za njih glasali sto je svojevrsna diskriminacija za koju bi trebalo da odgovara. Da li je makar na stranackim organima g-dja Mihajlovic rekla svom partijskom sefu da nije u redu sto tako govori o opoziciji. Naravno da nije niti sme jer u SNSu je strahovlada i vise ga se plase nego sto ga postuju, kao u svakoj diktaturi.

  4. Znači, preletačica podržava ove mlade marksiste i ovakav način obraćanja Đilasu i njenom poslodavcu – „Vučić, Đilas, ista govna“. Nemam ništa protiv, sem što to vučić zaslužuje a Đilasa ne mogu stavljati u istu vreću, lično tako ne mislim. Ali, važno je napomenuti da je madam u toj vreći miomirisa već poodavno kao članica sns-a, visoki funkcioner i vatreni obožavalac lika i dela svog svetitelja.

  5. Pa i da Đilas nekoga vređa on vređa vas, od kojih neki to zaslužuju jer lažu, kradu, koruptni su, u mnogim resorima sede nesposobnjakovići- neki od njih čak sa falsifikovanim ili kupljenim diplomama, tu su i plagijatori itd. itd. U zemlji Srba još uvek važi poslovica -„Počisti prvo đubre ispred svojih vrata“. Dok vaš vođa u kome vi obični poltroni viidite boga, vređa celu naciju navodima da su Srbi lenji, nesposobni, ne znaju da rukovode preduzećima koje ste vi pokrali, neobrazovani, glupavi itd. Koja je uvreda žešća i nije na mestu- sugorno vaša, proizašla iz SNS ideologije koja polako ali sigurno ide u pravcu fašizma uz svakodnevno klanjanje vašem fireru!

  6. Dokle vise ta jeftina propaganda o Djilasu. Moze svasta da se kaze za njega, ali da podstice agresiju prema neistomisljenicima je u najmanju ruku smesno. Pa upravo Vucic ima nultu toleranciju za politicke protivnike i naziva ih najpogrdnijim imenima. On cak nece ni da razgovara sa njima. Uvek me je zanimalo koja je to kolicina para za koju su neki ljudi spremni javno da govore ono sto znaju da je laz.

  7. jedan od zahteva niških šetača jeste njena smena. Potsetiću je da je zahtev građana, ORSP; koji se bore za stopiranje izgradnje derivacionih MHE i rušenje postojećih derivacionih MHE upravo njena smena. Potsetiću je na poruke nišlija koji su je dočekali ispred kabineta niškog gradonačelnika. Nema tog pudera koji može da sakrije obećanje o ulaganjima u niški aerodrom, kada dođe pod šakom njenog ministarstva, a potsetiću je da je epilog preseljenje najisplativih linija sa niškog na prištinski aerodrom koji je u delimičnom vlasništvu, gle čuda, njenog poslovnog partnera Vansija. Potsetiću je da nema tog pudera koji može da sakrije uvećanje putnika, u poslednjem kvartalu prethodne godine, na prištinskom, skopskom i sofijskom aerodromu i značajan pad na niškom od kada su od grada oteli aerodrom i smenili uspešni menadžment. Potsetiću je kako je rashodovanu opremu beogradskog aerodroma predstavljala kao veliku insticiju u niški i ako je njena knjigovodstvena vrednost ravna nuli…Ona nama govori o nečijim lažima, kriminalu…

  8. jedan od zahteva niških šetača jeste njena smena. Potsetiću je da je zahtev građana, ORSP; koji se bore za stopiranje izgradnje derivacionih MHE i rušenje postojećih derivacionih MHE upravo njena smena. Potsetiću je na poruke nišlija koji su je dočekali ispred kabineta niškog gradonačelnika. Nema tog pudera koji može da sakrije obećanje o ulaganjima u niški aerodrom, kada dođe pod šakom njenog ministarstva, a potsetiću je da je epilog preseljenje najisplativih linija sa niškog na prištinski aerodrom koji je u delimičnom vlasništvu, gle čuda, njenog poslovnog partnera Vansija. Potsetiću je da nema tog pudera koji može da sakrije uvećanje putnika, u poslednjem kvartalu prethodne godine, na prištinskom, skopskom i sofijskom aerodromu i značajan pad na niškom od kada su od grada oteli aerodrom i smenili uspešni menadžment. Potsetiću je kako je rashodovanu opremu beogradskog aerodroma predstavljala kao veliku investiciju u niški i ako je njena knjigovodstvena vrednost ravna nuli…Ona nama govori o nečijim lažima, kriminalu…

  9. Video bih tebe da te neko tako na ulici dok si sa cerkom izvredja, verovatno zivi ne bismo ostali od kuknjave po medijima…

    1. je osnovala. Na njihovom sajtu stoji, da postoje 10 godina i da se samofinansiraju, ali da je svaka donacija dobro došla. Ovi huligani, su članovi od svoje 10. Sve je jasno kao dan. Izvršili su svoj zadatak, otišli na blagajnu kod ove margarinke, E sada kreću u novu ofanzivu protiv Djilasa. Smešni su i jadni. Ko zna, zna. Tako da ove fukare sa svojim izjavama, mogu da ih kače mačku o rep. Svoje krezube, ne treba da ubedjuju, a ove druge ne mogu prevariti. Uzalud im trud. Eto nas opet u subotu. Vi se samo nervirajte. Ova proseda golava, je svašta proživela 90. i zna kako dišu diktatori. Ovo je tek početak. Ovo je dobro, jer samo pokazuju svoj strah od gradjana, a i baš od g-din Djilasa. Što više frke budu pravili, bunt će da biva sve veći.

  10. Staeleto komentatises sve i svasta samo da ne,radis ono zasta,si placena
    A ovi marksisti sa posterima ce gevare-cek, cek odakle mi to bese poznato?
    A da setio sam se!

  11. Zoko „Sreco, Mani Djilasa,pogledaj dom svoj Andjele(odakle???), pa to ni Tito nije imao……mozda Kacavenda dok je bio u Parohijanskom domu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.