„Bićemo u prvim redovima, neće nas pomeriti“: Studentkinja medicine Mia Purić na protestu „Srbija protiv nasilja“

Ostavite komentar


  1. Lepo receno,ali prazne reči.Recite konkretno sta bi vi uradili da ste bili tog momenta na vlasti.Tko je trebao da bude tako vidovit pa da predvidi tako monstrumne stvari.Tragedija je ogromna i niko ne cuti o nasilju.

  2. Lepa moja kad budes sama radila i izdrzavala sebe i plaćala svoj fax, onda se javi. Dotad ne šetaj vec idi uči, sad ti je ispitni rok i skini se sa grbače svijih riditelja i svih nas koji uzdvajamo pare da se deca u ovoj zemlji besplatno skoluju. Demokratija Zapada ne poznaje besplatno studiranje. To sigurna sam, ZNAŠ.

  3. Da, da, šetnje i protesti će trajati dok ne počnu godišnji odmori i ne odu na letovanje.

  4. Izgleda da ova devojka po prvi put učestvuje na protestima, kada ima ovako bombastične izjave.

  5. I pre su šetali, i nisu ništa postigli, šetaće, šetaće, pa će se umoriti, i prestati.

  6. Sta hocete?Kako moze bolje preko noci? Zasto bezite od izbora?Muka mi je vise od vas .Na izbore !!!

  7. Utisak sa protesta kvari činjenica da govornici na protestu čitaju napisane govore. Zar ni profesor Čupić nije mogao da održi govor “ iz glave“? Meni to liči na čitajuću probu nekog pozorišnog komada (glumci znaju ). Ko li im je napisao sve te spontano – vatrene –
    buntovničke govore “ iz duše i srca“ ? Eto meni je nelogično da se čitaju napisani govori. Više verujem govornicima koji koji nam se obraćaju neposredno bez čitanja.

  8. Lepo je sve to drzava placa skolovanje rano ti je za politiku ne uplici se u ono sto ti nije poznato vec uci na fakultetu kako nastaju problemi i dali moze medicina pomoci takvoj deci kakav je ovaj koji je poubijao drugove a ovi koji protestvuju ne protestvuju zbog tebe i ostalih ucenika studenata vec zbog svojih interesa kako doci na vlast bez izbora. Dali mozes dobru ocenu onako bez znanja ili trudis se da nesto naucis uporedi to dvoje bice ti jasnije shvatices al dobro razmisli.

  9. Sto ne objavljujete u kojima nema vredjana omalovazavanja.itd vi ste najvece BOTINE .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.