Mijačić: Amerika nije stala na stranu Srbije

Ostavite komentar


  1. Nemacka i Vasongton kolovodje Kurtijevih provokacija koje mogu da izazovu rat a onda okrive preko svojih medija i prozapadnih m3dija u Srbiji okrive Rusiju kako zeli rat Licemerlje EU,EP ,USA

  2. Vec vidjeno. Mnogo me podseca na Milosevica. Lazni patriotizam se nastavlja i novi gubitak Srba predstoji.

  3. Kad li ce narodi na Kosovu da pocnu ziveti normalno uz sve svoje brige.Da im iz Beograda ne budu odredjivali kada ce da jedu i sta ce da jedu.

  4. To jedino nisu razumeli clanovi sekte i vise veruju u magicnu politiku sefa sekte, koji se na svim nacionalnim TV-ima hvali da je pobedio

  5. A sta je „teritorijalni ekonomski razvoj“? Cirkus.
    Ali, covek ima misljenje

  6. Dogodila se isforsirana akcija sa strane Kosovskih Albanaca a bez koordinacije sa Amerikancima… to je sve.
    Odavno je poznato da zapravo Amerika drzi sve konce i da oni govore tacno sta kako gde a sa druge strane znaju tacno kada sda pritegnu Vucica, a ovima da kazu da nastave po svome.
    Sve do sada sto je bilo konstruktivno dogodilo se na strani SNS i Vucica i to da se sloze sa vec unapred scenariom koji im je ispostavljen od strane Amerikanaca.
    Tako ce i sada biti iz razloga sto Amerika ne zeli da se trenutno na Balkanu talasa previse. Forsirali su se na Rusiju sada i Kinu, tako da im je Balkan sekundarni…

    Ono sto ce da se dogodi jeste da ce prestati interes Amerike na Kosovu i tada ce Albanci izvisiti a zavrsice najverovatnije u Albaniji, kao sto su Srbi iz Hrvatske proterani u Srbiju – mislim da Vucic to planira da uradi kada momenat bude bio dobar uz podrsku Rusije.

  7. Sta ako premijer Kurti privremeno zatviri granicne prelate Brnjak I Jarinje?
    Na drugim prelazima mere se uveliko primenjuju. Svi Srbi su vezani sa Beograd I more da putuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.