Miketić na konvenciji „Srbija protiv nasilja“: Pobeđujemo 17. decembra, brinućemo o bezbednosti dece i penzionerima vratiti dostojanstvo

Ostavite komentar


  1. da da pobedjujete sigurno…. ko bi glasao za SNS sektu ,samo 1 milion nepostojecih biraca (razlika izmedju popisa stanovnika i broja biraca) + 700000 clanova + jos 700000 blizih clanova porodice , ucenjenih poslom sigurnih glasova ,,, suma sumarum SNS banda preko 2 miliona glasova. Kada cete shvatiti da se kriminalci ne pobedjuju na izborima.

  2. Обавезна литература:
    Кодекс о заштити деце од политичких злоупотреба.

  3. Jos niko nije srusio diktatora na izborima,bojim se da se to ne dogodi i nama.A opoziciji savetujem da se bori za dobrobit svih gradjana a ne samo beogradjana.Treba se boriti za dostojan zivot svih postenih gradjana.Moj glas imate nemojte nas razocarati.Pozdrav iz Vojvodine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.