Miketić potvrdio za Danas da se povlači iz kampanje

Ostavite komentar


  1. Ukoliko nateraju coveka da se povuce sa liste ja i moja porodica necemo glasati za Srbiju protiv nasilja. Jer upravo ovo sto se desava je nasilje prema jednom cooveku bez mrlje u njegovoj profesionalnoj i politickoj karijeri.
    Izabracemo neku drugu listu opozicionog opredeljenja, ali preko eventualnog politickom nasilju nad njim od strane kolega necemo preci.
    Podrska Dr Djordju Miketicu !

  2. Vratite Miketica, ja cu prvi da glasam za njega. Zar neko zaista misli da je to sto je Miketic u licnom zivotu uradio gore ili uporedivo sa ovim sta nam rade SRS,SPR,SPO,Palma, Krkobabici i sl.?

  3. Bravo na postenom potezu i poruci kako treba postupiti, a ne da niko ne odgovara za Jovanjicu i 66000 stabljika marihuane u najvecoj laboratoriji droge. Briljantan potez.

  4. Da li je moguce da se opzicija na svaku glupost mafijaske vlasti povlaci… Vec unapred priznaje poraz!?! Vratite Miketica…!!! Pa kako ce opozicija odbraniti obicnog coveka ako nije u stanju da stane iz svog borca u prvim redovima?! A Vucic se SLADI I HLADI U DUBAIU!?

  5. Oni to I hoće. Nebih pružio to zadovoljstvo kada bi se zemlja okrenula.
    Sada ću baš vlasti za opoziciju.
    Sramota je o čemu priča i come se složi predsjednik države.
    Srbija se nije promijenilo od Oberenovića do danas. I nikada se neće promijeniti.
    Auuuh , kakvi ljudi.

  6. Sunceti*ebem!!! Sta je nosac gajbi piva uradio od drzave i drustva!!!! Teatar apsurda!!!

    Podrska Miketicu!!!

  7. Nemam reči!
    Ovo povlačenje je potpunni promašaj, popuštanje i podilaženje najgorima.
    Posebno ako se uzme obzir navodno levičarska, liberalna, slobodarska fasada njegove koalicije.
    Pobediše „porodične vrednosti“!

  8. Ja san htela da glasam za njega. Mislim da koliko god ovaj snimak, trenutno otezava Miketicu zivot ujedno ( bi) mu iati doneo mnogo glasaca, mene npr.
    Ne napadaju oni ovako jako ili nisko bez razloga.
    Podrska porodici njegovoj i njemu

  9. Moralan čin, ali računamo na tebe nakon izbora. Ako može Brnabićka biti premijerka bez ijednog glasa možeš i ti biti ministar policije jer bandu treba pohapsiti, a cenim da će biti žešća bežanija.

  10. Sta god bilo gospodine Miketicu, pokazite licnim primerom bas Vucicu i njegovim saradnicima da cete se povuci sa liste i time sa tim moralnim cinom poslati poruku kako se stvari trebaju raditi u ovoj zemlji. Istina je da je taj snimak prikazan zbog njihove nemoci i zelje da oblate celu listu Srbija protig nasilja i stoga pokazite da koliko god to nepravedno ipak snosite deo odgovornosti.
    Sve najbolje vama i vasoj porodici i nadamo se kraju medijskog i drugog mraka u ovoj zemlji.

  11. Podrška Miketiću!

    Nema potrebe ni za kakvim povlačenjem. Mi, koji nameravamo da glasamo protiv nasilja smo tvoji navijači.
    Sve ovo je još samo jedan autogol vlasti.

  12. @Nikola
    Nije mi to palo na pamet, ali sasvim je moguće da ste u pravu. Odneo vrag šalu.

  13. Visoko moralan čin i tako se ponašaju odgovorni ljudi ,a ne „ne dam,Gašića ne dam Vulina…“Mora da se vidi da nismo moralni idioti ,da nismo „ljudska sramota“, kako reče čovek koji ne zna za sramotu ,ali zna da vredja,da širi mržnju ,da nas ponižava,na svakom koraku..Snimke sa bunga bunga žurki i koferčeta ,će verovatno, biti emitovani posle izbora kad bude potrebno što više uceniti tradicionalne koalicione partnere i smanjiti im apetite.

  14. g. Spasicu, sta bese sa ukradenim lap topom i hard diskovima koje je G-din. Miketic prijavio kada mu je obijen stan i o cemu postoji dokumentacija, ne pitate gde je to, napredno.
    Sto se tice g. Vucicevica i g. Krstica ne cujem vas da pricate o Jovanjici ima li tu nesto novo? Zar ne biste trebali malo da se pozabavite i tome tematikom ili je to van sfere vaseg vrlog interesovanja. Napredno. Ziveli

  15. Podrska Miketicu! On moze da podnese ostavku kao licni cin, ali opozicija mora da ga podrzi. Ovde su predsednik i BIA jedini krivci.

  16. Штета што нису објављени снимци извесног Драгана Марковића из Кончарева крај Јагодине…

  17. Miketiću, ne povlači se, ni slučajno! Nastavi da se boriš protiv nasilja prema građanima Srbije, pa i ovog prljavog nasilja prema tebi lično. Ovo je ispit i za čelnike tvoje stranke i za one iz ostalog dela opozicije. Čega se oni to boje isticanjem licemerne mantre o nekakvoj tvojoj ličnoj, moralnoj odgovornisti. Neki minut UKRADENIH Miketićevih ličnih snimaka ne mogu da se uporede s onih NEPRIKAZANIH 2 sekunde smrti na rampi u Doljevcu. Srbija 12 godina umire bez stida i odgovornosti onih koji zatiru čast, obraz i ljudsko pravo ovog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića 10

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića

Nesumnjivo da moramo da pređemo na e-mobilnost u Evropskoj uniji, ali bih više volela drugačija rešenja nego ovaj dobitak na snazi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je danas nekadašnja poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon na društvenoj mreži Iks, aludirajući na projekat eksplatacije litijuma u dolini Jadra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.