Mila Popović: Šapić opet slagao Beograđane da će splav Srđana Kopernikusa biti sklonjen 15.avgusta 1Foto FoNet Marko Dragoslavić

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obećao da će splav Srđana Milovanovića „Kopernikusa“ konačno biti sklonjen 15. avgusta, ali da od toga nije bilo ništa i da je Šapić po ko zna koji put obmanuo stanovnike glavnog grada.

„Na potezu od Brankovog mosta do Ušća, uklonjeni su svi splavovi osim splava „Kopernikus“ Srđana Milovanovića. Gradonačelnik Šapić očigledno neće, ne može i ne sme da ukloni i poslednji splav čiji je vlasnik Srđan Milovanović preko koga je Aleksandar Vučić preuzeo TV Prva i TV B92″, objasnila je Popivić u saopštenju.

Dodala je da Milovanović „Kopernikus Technology“ prodao Telekomu za oko 200 miliona evra, a potom za 180 miliona evra kupio TV Prva i B92 koje su od tog trenutka postale propagandno glasilo Srpske napredne stranke (SNS).

„Od tada je Srđan Milovanović postao jedan od omiljenih SNS biznismena koji svaki dan širi svoju poslovnu imperiju, a zauzvrat ima obavezu da aktivno učestvuje u medijskoj torturi građana Srbije. I zato za njega zakoni ne važe, videćemo dokle“, zaključila je Popović u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari