Mila Popovićfoto FoNet Milica Vučković

„Gospodine Vučiću, dužni ste da nam odgovorite na pitanje šta radite“, navodi se u pisanoj izjavi Mile Popović, predsednice beogradskog odbora Stanke slobode pravde.

„Da li pokušavate da nas učinite ludim kada otvarate stanicu koja već radi, a koju ste već otvorili 2016. godine, nakon što ste ukinuli 134 godine staru našu Glavnu železničku stanicu ili zapravo otvarate „Grujinu“ zgradu, kako Vi nazivate Grujić Branislava, čija firma Railway City je, mimo zakonskih procedura, vlasnik dve parcele ukupne površine 6.000 m2 na kojima se gradi stanična zgrada i poslovni kompleks?“, navodi Popović.

„Dakle, da li pokušavate da nas učinite ludim ili priređujete zabavu za još jednog vašeg investitora, kome ste poklonili ono što nije vaše – našu zemlju?“, pita predsednica beogradskog SSP.

„Dok smišljate odgovor na ovo pitanje, spremite se i da objasnite kako državno zemljište postaje privatno u Srbiji. Vreme je da pripremite taj odgovor, kako kao pravnik, tako i kao predsednik, jer pravda i sloboda dolaze u Srbiju, a one ne priznaju ni lažne vesti ni naprednjačke kombinacije pomoću kojih se firme bliske vašem režimu bogate preko leđa građana“, zaključuje se u izjavi Mile Popović, dostavljenoj u saopštenju SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari