Nenormalno je da Milan Radoičić stoji „rame uz rame“ sa Vučićem, onda obuče uniformu i sam organizuje napad: Ivanović na godišnjicu slučaja Banjska

Ostavite komentar


  1. Licemeri natolobista, a ne neke nove strankr koju je osnovala CIA, kad sluga razvodnika Ponoša, koga je CIA postavila na mesto koje mu ne pripada. Sve izrečeno napisano je znase gde. Dosta licemerja i opstrukcije, a ne svog stava i mišljenja, kupljeno- prodano.

  2. Po meni ,to je bila glupa i smešna poluavantura grupica budala . Lično bih voleo da postoji neko ko bi se borio protiv policijevi koga već na području AP KiM.Ali ovo u Banjskoj je fijasko . Bruka i sramota za sve .Verujem da je dotičnog neko iz bliže okruženja odao i da su svi u Priština sve znali .

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka odgovorio Đilasu o ceni farmerki 10

Vučić iz Njujorka odgovorio Đilasu o ceni farmerki

Srbija postaje prepoznatljiva na međunarodnoj mapi i doći ćemo do svakog na svetu, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u uživo uključenju iz Njujorka, gde je juče održao govor na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.