Milan Radoičić odgovorio Kurtiju: Nisi nas uplašio, pokazuješ nervozu

Ostavite komentar


  1. Ali iz Beograda ili sa Zlatibora. Radi po Srbiji sta hoce, pun para, mulja a huska onaj jadni narod na mrznju, a na kraju ce zbog njega i negovog gazde ce cela Srbija da strada.

  2. Ovaj nešto i nekome odgovara, a trebalo bi da izdržava višegodišnju kaznu zatvora u Srbiji. Kao i njegov vlasnik aleksandar vučić.

  3. Koliko Srbija daje para za Srbe na Kosovu. Daj kapital ljudima na Kosovu, mani glumatanje patriotizma sa milinima na računima u egzotičnim ostrvima.

  4. „gosn.“ poligraf, zaš li možda ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića..pitanje Albanaca i Srba u severnom delu bi odavno bilo rešeno da je Oliver živ…ovako šlajm isplivava na površinu Kopa, !!!

  5. Jadan je nas narod na KiM ako im bilo sta zavisi od likova koji se zovu Milan Radojicic i Zvonko Veselinovic.Nas narod na KiM da je uzeo svoju sudbinu u svoje ruke druge bi im kako se u narodu kaze ptice pevale.Da osoba koja se zove Milan Radojicic bude podpredsednik Sepske liste je nesto najgore sto se moglo desiti nasem narodu mada neko dobro misljenje moji prijatelji i ja nemamo ni za ostale clanove navedene liste.

  6. Ako se nisi uplašio što ne odeš na Kosovo, već u sprezi sa SNS pljačkaš ovaj narod, Idi na Kosovo i pljaćkaj Albance.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.