Ko štiti Milana Radoičića: I da li Srbija sarađuje sa Kosovom u slučaju Banjska?

Ostavite komentar


  1. Da li je on podstanar u Beogradu. Da li mu je Veselinović izdao kuću na Senjaku?

  2. Kosovo je nezavisna Drzava, nasi ljudi ne rade u Kosovskim institucijama, samovoljno su napustili radna mesta. Mi smo manjina na Kosovu, trebaju nam pasosi da bi mogli da prosetamo NASIM Kosovom. Vidimo i Oskar ne moze da ode tamo, a zove ga nasim! A gde je Radojcic? Pa isprobava novi lamburgini po hiljadama kilometara koje je Oskar izgradio!

  3. А ко штити Аљбина Куртија и све друге албанске злочинце ?! Зашто мало и о томе не пишете ? Питањњ је чисто реторичко – а одговор на њега је познат !!!

  4. Koliko para ima, može sebi da kupi selo, sud, grad, državu – IMA PARA BRE !!!
    Trenutno je zaštitnik duboke države , kao sigurne kuće !!!

  5. Da ne znamo kako su se Albanci docepali Kosova, kakvi teroristi i kriminalci su Hararadinaj, Taci, Ljimaj, Ceku, Jasari i slicni, da ne znamo za logore za teroriste u Albaniji, da ne znamo ko ih je obucavao i za sta, da ne znamo da je Radoicic mala beba u odnosu na njih… Imala bi ova kampanja sa Banjskom i neku tezinu i smisao.

  6. Saradjuje kako ne saradjuje, taman koliko Albanci saradjuju u istrazi povodom zlocina mnogo ozbiljnijih terorista kao sto su Haradinaj i slicni njemu.

  7. Štiti ga narod zato što je dao vlast kriminalcima. Ko je pobio decu u Duboni, ko je ubio Olivera Ivanović. Opet narod. Ko je sakrio 2 minuta, ko promoviše zlo i nemoral na pinku- narod. Itd…
    Ovo je loš narod. Najgori na planeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.