Da li će navodi o saradnji Milana Radoičića i Samoopredeljenja uticati na vlast u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Па између осталог људи на Јадру одлично знају за тај рецепт за палачинке који су пробали Срби на КиМ и остали без физичке, правне и институционалне заштите па не наседају. Ни на козе и јариће. Бунаре и тракторе. Тешко само Србима на КиМ. Вас је снашло и зло и наопако. А шта се чудите за епитете које добијате. Ацо Србин је и староседеоце Краљева прогласио за усташе. То тако иде у његовој демократији. Научници су страни плаћеници, академици незналице, еколози терористи, политичари опозиције сви листом лопови, новинари су пропагандисти, Куста је син убице и удбаша. Али ипак је највећу мржњу упутио Краљевчанима. Староседеоцима. Мрзи нас као усташе. Разумем ја његову поруку. Али и он разуме да ме није брига. Јер ја нисам расла у бурету. Он треба да схвати да је Србија изнад њега. Важнија од било ког случајног државног службеника. Што он и јесте. Није он шеф држави, већ држава њему. А држава је цео народ.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.