Milan St. Protić: Dijalog se sveo na ekstremno nepovoljnu pogodbu – prećutno priznanje za ZSO

Ostavite komentar


  1. Ovaj čovek lupa sve snažnije. Da se pitam, dao bih mu neku ambasadu u nekoj udaljenoj vremenskoj zoni, samo da više ne smara.

  2. Poštovani g.Proticu,
    Imali ste gotovo isto toliko vremena da nešto uradite,a niste.Ko je od vas razgovarao sa našim susedima Albancima od kojih zavisi bezbednost manjine i kulturno-istorijskih spomenika.Pametan ste i.obrazovan i znate da poraženi u ratu ne diktiraju uslove nego se slušaju pobednici i jači od nas.Vlast za koju sam glasala je očijukala sa Rusima a ovi jadnici su im pali u zagrljaj za pare i verujući u ruska opšta mesta,konfabulacije i laži.
    Da svi podelimo odgovornost,spasimo što se spasti da i pružimo ruku pomirenja Albancima,nadajući se da će je prihvatiti.A onda zajedno u kakvu takvuEU koja je i dalje sto puta bolja od ovog jada i ruskog sveta.

  3. Potpuno se slažem i delim mišljenje da će se kao veliki uspeh predstaviti neki vid ZSO, ili kako će se već zvati, u zamenu za prećutno priznanje…

  4. Kada se samo setim kako ste razvukli Srbiju kao hijene lesinu. Izgleda da ima jos ovde da se pljacka cim se svi otimaju oko vlasti. A narod nikad bedniji.

  5. Ovaj balvan da je dobio neku sinekuru hvalio bi ovu vlast, ovako nista ne valja, lazna elita

  6. Sve fosili se javljaju a omladina nema posla i bezi iz drzave. A ovi nesposobni kao i ova kandic jos uvek haraju po srbiji kao da je njihovo.

  7. Ovde je se uvek radilo o sudbini ovog naroda,njegovom mestu pod suncem.Njegovom mestu u sudaru kultura i civilizacija.Mnogi misle da bi im bilo bolje bez Srba na Balkanu.Vaša generacija Srba je dala lavovski doprinos u ostvarenju njihovih težnji.Kosovo je samo vrh ledenog brega.Kost koja vam je data kao psima da se njom zanima te i mašete repom,na svaku „pobedu nad Prištinom“ dok se omča oko vrata ovog naroda steže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.