Milan St. Protić o povratku vojske i policije na Kosovo: Svima je jasno da je Vučićev zahtev nerealan

Ostavite komentar


  1. Zahtev je vrlo realan, ali je svima jasno da se neće ispuniti jer njegovo ispunjenje zavisi od zapadnih okupatora Srbije. A oni su na Kosovu zato što su petooktobarski revolucionari izdali narod i državu.

  2. ko je dozvolio da euleks dođe na kosovo i da nam EU rešava životno pitanje treba osuditi i strpati doživotno na robiju

  3. Kakve velike misli izrecene od strane doticnog analiticara. Kao i uvek samo znaju da kritikuju. A nikad da cujemo sta bi oni uradili u ovoj situaciji? Najlakse je kritikovati sa pozicije bez ikakve odgovornosti.

  4. Koliko juce ovaj ovde izjavi da on i njegovo politicko stado ne znaju potrebno znanje i da zbog toga Srbiji treba strani tutor… Otomanski, Austrougarski ili tako nekako.

  5. @Драган
    Ili ne pamti dovoljno dugo ili spinuje. „Zapadni okupatori Srbije“ su na *Kosovu zbog premudre politike Slobodana Miloševića i njegovih koalicionih partnera, JUL-a i Radikala.

  6. Šta Protiću bulazniš?Kakve sulude zaključke donosiš.Šta ti imaš reći za Vučića,koji se brine za svoj narod?

  7. Dok je takvih „patriota“ radikali ce vladati jos dugo,a Srbija ce biti sve manja i manja..

  8. Zanimljivo a šta je to gospodin Protić uradio i čime je doprineo da sebi daje za pravo da iznosi bilo kakve činjenice . Bilo bi dobro da opiše svoj rad u diplomatiji .Kako je došao šta je radio i zašto je otišao ….

  9. Zahtev je vrlo realan, vec problem je u tome..da vi od 2000 do 2012 niste smeli sa spomenete da se vrate nasa vojska i policija na kosovo.. Sramota, bolje Proticu cuti i ne komentarisi.

  10. I zato treba formirati srpske zastitne snage od Srba sa KIM , pomoci im naoruzanjem, kao sto to cini zapad ukrajincima i dobrovoljcima iz Srbije. To nigde ne stoji da je zabranjeno

  11. Pa dasi ti na vlast mi od sreće ziveli bi namars pa vidosmo mi kada biste na vlast ti i tvoja pametna elita kako lepo zivesmo

  12. Bar neko da ga upita šta je konkretno uradio za Srbiju kad je bio diplomata, i zašto ga npr. Djindjić nije uvrstio u dellegacije kad je dolazio u zvanične posete.

  13. Gospodine Protiću, politika se vodi unapred. Da ste išta znali bili biste danas deo političke elite

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.