Milan St. Protić: Putin je veliki Milošević

Ostavite komentar


  1. Жалосно на чега је спао господин Протић, надали смо се поседује знања на метафизчком нивоу, а он размишља као камелеон.

  2. Sve dok ima „kameleona“kao što si ti,bice
    takvo stanje kako jeste a koje „kameleoni“poput tebe ili ne vide ili ne priznaju.U svakom slučaju bi trebao da uvazis to da drugi imaju drugačije mišljenje od „kameolona“.Gospodin Protić je cenjen i rado viđena osoba širom planete,pa bi bilo pristojno (što tebi manjka)da se upristojis kad delis mišljenje o LJUDIMA poput gospodina Protica.

  3. Gospodine Protiću,veoma grešite.Naime,biti predsednik Srbije je jedna stvar,a totalno je druga kada ste predsednik Rusije.

  4. Da bi ste poredili, mora postojati neki zajednički imenitelj, neki kriterijum koji ono što se poredi postavlja u istu ravan. U suprotnom upadate u grešku „babe i žabe“.
    Porediti Miloševića i Putina nije kredibilno, uz svu intelektualno istorijsko analitičku akrobaciju. Pre zalazi u domen bizarnog.

  5. Mit sam za Ruse nit za Amerikance ili bilo koga drugoga. Gospodin Protić je vrlo objektivan i korektno gleda na situaciju. Ja viđam Ukrajince koji se voze sa Range Rover-om kroz grad u kome živim, dok kući ginu sirotinja. Do prije par godina je ginila na prostoru bivše nam države a sad ginu u Ukrajini. Mnogo vas zaboravlja da tamo gine i Ruska sirotinja(vojska). Da o nedužnim civilima i ne pričamo. I to sve zbog te vlasti što jih Gospodin Protić spravom kritizira.

  6. uh sto volim ove postove kad mesaju bosansko-splitsko-zagorski dijalekt da daju utisak da je u pitanju neki narodski covek.

  7. Istina validacija, merljivost, razumevanje iznad memorisanja, tolerancija, prihvatanje razlicitosti..
    .

  8. ono kad pricas sta ti prvo padne na pamet, pa ti to jos objave u novinama,

  9. Previse plitko sagledavanje situacije za nekoga ko sebe smatra za veliki politicki kalibar…

  10. Ekonomska i politicka situacija u kojoj se Srbija vec 30 godina nalazi, a bogami i moralna situacija nam govori da g. St.Protic ima pravo. Srbija u zadnjih 30 godina uvek ide „uz dlaku“ svima u Evropi i jos sebe zbog toga smatra „jedinom slobodnom zemljom“. A zapravo ce biti, ako se ne promeni, usamljena, izolovana i zaboravljena zemlja.

  11. Možda, ipak Bajden vodi ekonomsku , rasnu i dnevnu politiku definitivno kao Milošević , tako da u toj mrtvoj trci Bajden je apsolutni pobednik nad Putinom, šteta generisana od Bajdena i liberala u SAD i svetu su nesagledive i nikad niko neće biti više u stanju da ih koriguje.!

  12. U pravu Protić sto posto….i Kina okreće leđa Putinu,ostajemo sami sa Putinom ne Rusijom…..

  13. G. Simpsone pa necete valda porediti Rusiju i Srbiju i Putina i Milisevica. Druga je ovo prica ambasadore propale demokratije.

  14. Godpodin Protic je pametan covek i bio ambasador u Americi i dobio instrukcije sta I kako da radi I to I radi. Zaista daje dobre kritieke I mnogo zna ali ne daje ideje ni resenja. On kaze da kod nas vlada Rusofobija sto je pogresno a smatramo da je Amerika protiv nas jer nas je bombardovala I prixnala Kosovo I on smatra da su nam oni prijatelji I misle i rade dobro za nas. Mozda rade za njega ali za mene ne rade jer ako nas netko nombarduje I otima teritoriju meni ne moze biti prijatelj. Po njemu to je bilo zbog Milosevica sto je po meni samo izgovor I laz jer da su hyeli maci Milosevica to su mogli kao sto su uradili u svakoj drugoj ,emlji gde imaju interesa ali ovde je interes oslabiti Srbiju a siguran sam I vise od toga ali to su po gospodinu Proticu nasi prijatelji I spasioci

  15. Srbija je Ruska gubernija.Sama je postala,dodvoravsi Rusiji,ima srecu sto smo daleko od nje,jer i nas bi napali,sto smo mi drukciji oj georgijanaca,ukrainaca?

  16. Ruski klasici pa onda francuski izrazi (isto kao Del boy) a u stvari dotični postade Čedomir Jovanović.

  17. Ovaj čovek uporno nastavlja sa nesuvislim komentarima. Lupeta gluposti koje nemaju nigde uporište.

  18. Ruski uticaj je jak od 1948 god.u SFRJ i ex državama SFRJ.ne znam zbog cega to treba pitati strane univerzitete da istraže.

  19. Pa kad ste za putina idite tamo kao dodik je neka faca da ide kod putina zna se šta su pričali.

  20. Gispodin Protić je izuzetan političar i spreman analitičar dešavanja koja su zlo i naopako u srbiji i narod koji je vogjen od strane istih več preko 30 godina a i još dugo če isti vladati na uštrb srpskog naroda.

  21. Ti si oduvao svoje vetrove. Živiš u magli. Svoje staranje provedi uz pesme cika Jove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.