St. Protić: Bez obzira da li je Vučić znao ili nije znao za Banjsku, deluje kao nepouzdan čovek

Ostavite komentar


  1. Шта је овај човек својим радом и својом памећу урадио у животу?

  2. Nema tu da da li je znao ili nije.
    Znao je ! Dole se radilo samo ono što je on odobrio.
    Samo naivni mogu da misle kako on nije znao. Ali, on je sada toliko pokvaren da je žrtvovao Radoičića i navukao ga da prizna kako je on to kao sam uradio bez ičijeg znanja. Cvrc.

  3. Proticu, naivcino! Kako nije znao, pa to su njegovi udarni pajtosi, rade sve zulume za njega, sve je to njegova organizacija sa logistikom policije i tajnih službi. To što govoriš da treba učinio bi razumni predsednik jedne države ova to nije, daklo prestanite pakovati priču u celofan, jasno je ko su i šta su. Ovde je jedino pitanje prioritet kako skloniti ovo zlo sa vlasti i iz naših života, sve drugo su šuplje priče za izludjivanje naroda. Okani se Proticu ulepšavanja i uvijanja, reci glasno i jasno: dole diktator!

  4. Jadni ste.Znao nije znao.I 2008 su sve znali.prstom nisu mrdnuli.Proglasili republiku kosovo uz podrsku Amera i kraj.Dok su tu ameri dzaba nam je sve.

  5. Proticu bruka i beda od coveka. Sta je doprinelo revoltu Srba sa Severa Kosova. Odgovor na Kurtijev teror. Oni nisu teroristi nego oslobodioci. Kao sto su bivsi UCK ucesnici sada na visokim funkcijama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.