Milan Stamatović izabran za predsednika Zdrave Srbije

Izborna skupština Zdrave Srbije održana na Zlatiboru

Ostavite komentar


  1. Pobegoste vi Stamatovicu iz SZS, 7uplasili se za polozaj u opstini ? Pravi ste opozicionar. Vas interesuju samo potrebe naroda. Ne marite vi za fotelju. Znam vas.

  2. Milan je pošten i skroman čovek, samo da se ne okruži gramzivim i nepismenim saradnicima. Uliva poverenje i budi nadu, ali tek posle poštenih izbora. Čajetina je primer slobodne i prosperitetne sredine.

  3. Bravo Stamatoviću. Ipak ste vi taj deo normalne Srbije a ne ovi što ih Vučić naziva normalnom Srbijom. Ne razumem kako pored vas takvih iko normalan može podržavati ove što su na vlasti u državi trenutno! Pa oni daju milione evra subvencija za uzgajanje droge, potkradaju državna preduzeća kao što je Krušik, peru novac kupovinom nekakvih TV operaratera kao Kopernukus (posle Kopernikus od tih para gradi na sve strane, kupuje zemljište gde je sada Buvljak…) Užas kako su gramzivi ili se to samo meni čini?

Ostavite komentar


Politika

Saga je završena: Marko Bastać i zvanično na Starom gradu otišao sa SNS-om, odbornike pozvao da "ne budu taoci" Lazovića, PSG i ZLF će napustiti glasanje 10

Saga je završena: Marko Bastać i zvanično na Starom gradu otišao sa SNS-om, odbornike pozvao da „ne budu taoci“ Lazovića, PSG i ZLF će napustiti glasanje

Predsednik Skupštine opštine Stari grad Marko Bastać (Čuvari Starog grada) na današnjoj sednici SO izjavio je da su predstavnici liste okupljene oko SNS prihvatili tačke programskih načela, te da je dobio dovoljan broj potpisa koji predlažu Radoslava Marjanovića za predsednika opštine. Za zamenika je predložen Aleksandar Todorović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.