Milena Ivanović: Sramno ponašanje Rade Trajković, prikuplja jeftine političke poene

Ostavite komentar


  1. I ova veruje u poligraf.
    Rekla si odmah posle ubistva da znaš ko je ubio Olivera,
    pa si ućutala.
    Egzistencijalno ucenjena?

    1. Pa žena zna sa kim je Oliver bio u kontaktu. I kada je uhapšen niko nije pokušao da mu pomogne. Sada mu svi postadoše najbolji prijatelji kada ga nema Grozno je ovo što Rada pokušava. Podržava ekstremne albanske političare a ko god je znao Olivera zna da on to nikada ne bi uradio.

      1. Ta žena bi morala tri puta na dan, u malim dozama, da pogleda spotove koji su išli na TVpink i Most, gde su SNSovci Oliveru crtali metu na čelu.
        Jer, ako ništa drugo, dotična će to sutra morati da objasni svom i Oliverovom sinu. Kao i svoje ponašanje.

    2. Uvek,kao po pravilu,bastidni govore o sramoti,lopovi o postenju…Rada je za tebe institucija,sram te bilo.

  2. Koji je jadnik ova Rada Trajković, majko mila?! Da li čovek može da padne niže, da li može, bilo koja ličnost, da se ovako moralno samoponizi i „ofuca“? Rada Trajković je jedna u nizu srpskih političara sa Kosova i Metohije, koji ne biraju sredstva da zadovolje svoje interese i, u istom momentu, svoje niske strasti koje osećaju prema pojedinim partijskim ili ideološkim oponentima? Nekako ispada da je Oliver Ivanović bio draži svima negfo svojoj supruzi sa kojom je živeo i imao dete.

  3. Kakva supruga …ova gospodjica Milena nije supruga pokojnog Olivera Ivanovica . Po konzervativnom recniku i obicajima sa ovog brdovitog Balkana , ona je …… nesto drugo
    Doduse , kao samo hrana , atraktivna majka , jednog deteta relativno “ dobro „se snasla u prestonici. Odlican posao , socijalno drustveni statut , veze , prijateljstva i poznanstva u nepoznatom gradu su logicne posledice njenih “ zasluga “ obilato nakvasenih suzama od one vukojebine na KIM – u do danasnjeg dana

    1. Naravno da je supruga pokojnog Olivera jer po zakonu su izjednacene vanbracna i bracna zajednica osim toga njihov sin nosi Oliverovo prezime.
      Secam se da su druzbenicu pokojnog Curuvije Branku Prpu svi nazivali suprugom i ako se Slavko nikada nije razveo od svoje supruge.
      Postoji jos jedna slicnost izmedju Branke i Milene, a to je cinjenica da je Branka od kafekuvarice u Evropljaninu i Telegrafu posle smrti Slavkove, avanzovala u direktorku Beogradskog Istorijskom Arhiva i tu radila u vise mandata do penzionisanja.
      Milena je postala savetnica za kulturu i umetnost nase premijerke.
      Razlika je sto je Slavko izdahnuo na rukama Branke koja je dobro videla i poznavala ubice ali je na sudjenju sve vreme tvrdila da oni nisu pratili i ubili Curuviju.
      Oiver je bio sam kada je poginuo.

      1. Uh, kako si mi pun informacija iz „prve ruke“, pile mamino. Da se ne zoveš ti Vojislav, a ne Miodrag.

      2. Čim ga je priznao sin dobija očevo prezime a čime je žena uzela njegovo prezime ako nisu bili venčani.
        Tako rade samo Romi.

  4. Isto tako gospodjo Ivanović svi mi znamo,u kakvim je odnosima bio pokojni Oliver sa av,av,a sada da prokljuvimo ko zloupotrebljava ubijenog Olivera,oni koji se toga stide,ili oni koji nemaju kobajagi nikakve dokaze o ubistvu.

  5. „Oliver pripada svim ljudima koji preziru zločin i traže pravdu i slobodu“. Ovo je beskrupulozno, zloupotrebljavati mrtvog čoveka u politčke svrhe na ovako primitivan i bahat način. I ovo izgovara jedan lekar, evropejac. Strašno.

  6. Zasto se ovoj zeni daje medijski prostor ? Ona nije vrsilac javnih ni politickih duznosti, do ako ne namerava da bude udovica po zanimanju (sa dubokim dekolteom) koja volontira kod SNS kao aporterka ?

  7. Ima Trajkovićka veće moralno pravo nego oni koji su se priklonili i poklonili onima koji su proganjali O.Ivanovića dok mu nisu došli glave.

    1. Nema ona, u ovom slučaju, nikakvo moralno ni bilo koje drugo pravo. A nema ni elementrano kućno vaspitanje. Ništa nije naučila živeći u Gračanici, a manastir joj nije daleko. Ponaša se kao najjeftiniji politički profiter. A ti pročitaj šta o njoj misli udovica O. Ivanovića, pa onda komentariši

    2. Mora da ste se zagledali u dekolte ozaloscene udovice pa vam se malo i u glavi zamutilo aaa.Rada Trajkovic je institucija za doticnu gospodju .

  8. neka kaže onda šta je Oliver mislio o Aleksandru Vučiću i SNS stranki,o srpskoj listi,o tome ko hoće da ga ubije,i šta bi sada Oliver rekao u čije okrilje mu je supruga otišla.da li se u grobu prevrće zbog Rade ili zbog nečega drugog.ova gospodja Ivanović,ako se tako preziva,podržava listu na kojoj je osumnjičeni za ubistvo njenog supruga,daje intervju za tv koja je pljuvala po njenom suprugu i govorila da je šiptarski saradnik i sl. alo o kakvoj časti,obrazu,dostojanstvu vi govorite.sve je u Srbiji pod SNS postavljeno nakaradno.

  9. Milena nije supruga Olivera Ivanovica, ona je njegova konkubina. O njoj najbolje govori duboki izrez na njenoj haljini. Zao mi je Olivera, kako je mogao biti tako kratkovid pri izboru ove zene.
    Zato Rado sve cestitke i samo napred.

  10. Mogla bi godpoda da nam objasni da li je Beograd lepsi i lagodniji od Mitrovice i stasu skupi politicki poeni?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.